Halkın takımı Beşiktaş, yine bir ilk gerçekleştirdi.
Birçok kulüp formasının arkasına reklam alıp buradan ciddi bir gelir elde ederken, sürpriz bir kararla bu yolu tercih etmeyen Siyah-Beyazlı yönetim, Kızılay ile anlaşma yoluna gitmişti. Protokoller yapıldı ve Beşiktaş dün ilk kez Kızılay reklamlı formasıyla boy gösterdi.
BEŞİKTAŞ'A BU YAKIŞIR
Karşılaşmaya yarım saat kadar önce gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in bu konuyla söyleyecekleri de vardı elbette... Kara Kartal'ın patronu, bu anlamlı hareketin Beşiktaş'a yakışacağını belirterek, “Halk takımı olan Beşiktaş'a bu davranış uygun düşerdi. İlerleyen günlerde bu tür toplumumuzun önem verdiği konulara yönelik uygulamalarımız sürecek. Kulübün başkanı olarak bu tip icraatlara imza atmaktan dolayı çok gururluyum” ifadelerini kullandı.
BARCELONA DA AYNI YOLDA
Siyah-Beyazlı ekibin bu hamlesi, Avrupa'da da çok sık rastlanan bir durum değil. Dev kulüplerin neredeyse tamamı bu yolla önemli gelirler elde ederken, en farklı örnek ise İspanya Ligi ekiplerinden Barcelona... Ünlü kulüp de forma reklamı almıyor ve sadece UNİCEF tanıtımı yapıyor.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.