![]() |
|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() kıslar var dediğiniz bis oluyoruz galaba bn tuğba ve sewim kübra biism yanımızda oturmuodu o kaaan var yha ahh kaan ahh yaktın bni bee sulu herif nolcaqq edebiyatcım bitane yhaa turgay hocama laff yoqq beylerr çoq attalı aadam yhaa olsn kapı yüsünden bi okuldan kovulmadığımız kalmıştı satn ama kağanın dersleri gibi yoktu hiç dersine girmedğimden girsemde adam hemn atıodu bni yhaa
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() evt arkadaşlar bizm tarihçimiz kızlara gıcığı vardı atardı onları ![]() kapı olayı zaten başka bi olay ![]() biz pazartesi günleri başka bi sınıfta ders yapardık neyse artık nolmuşsa kapı mı bozulmuş ne açılmıo bizim arkadaşlarda kapıyı açmaya uğraşıo ( nie açıosun bırak açılmasın ders kaynar dimi:c030: ) neyse kapıyı açmaya çalışıyorlar dediğim kapıya omuz atıyorlar tekme atıyorlar benide çağırdılar ( aramızda kalsın bende kalıpyılım biraz ![]() neyse ben gitmedim bizim bazı arkadaşlar hala kapıyı omuzluo arkadan hocalar filan dio vurmayın diyede bizimkiler dinlermi neyse sonunda kapı açıldı hocalar içeri bi daldı kim yumruk atıo bu kapıya die millette ses seda yok sonradan yavaş yavaş döküldülerde bazıları hocaya diklenmiş de hocalarda bunlarala osmanlıyı yapıştırmış ( olayın içine fazla girmediğim için ayrıntıları fazla bilmiyorum ![]() bu sefer tüm sınıfta kapı parası toplancak ![]() ama okulda ikinci senemiz parası hala ödenmedi kapının ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|