![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Ölümlerden ölüm beğendim düşlerime ![]() Yüreğimin sesi kesse sesini ![]() Düş kokusu sızmayacak karasına gecenin. Gece sade kalacak Ve sadece Sarhoş naraları duyulacak sokak lambalarının dahi söndüğü caddelerde. "Sus " demezse/m anlamıyor/um! Kesmiyor sesini işte! ... Çaresizliğimin önünde diz çöküp yalvarıyor Beş kuruşun az geldiği ![]() Altı kuruşa ise değmeyen ruhum! O kadar da söylemiştim oysa; Yüreğim/ne bile eğilme. Asilliğinden de ödün vermemeli yalnızlığım. ... Ey kendim/ni bilmezliğim ![]() Biz bu hallere düşecek insan mıydık? Zaman geçtikçe ![]() Aman diyecek tüm hallerim. Halsizliğim de abanacak üzerime. Bazen söz dinletemiyoruz işte ![]() Kimseye ![]() Kimsesizliğe... ... Kimse ![]() ![]() Bu yüzden incinmeyiniz ruhumu katledişlerimden. Kendime ![]() Kurdum kurdum düşleri ve Kendimi aldattım. Yaşanmış anılarım ![]() Yaşanmayacak tüm yarınlar ![]() Ziyan ve zebildir lûgatında yalnızlığımın. ... Dedim ya ![]() Beş kuruşun az geldiği ![]() Altı kuruşa ise değmeyendir ruhum! İşte sırf bu yüzden ![]() Ölümlerden ölüm beğendim düşlerime. Duydunuz mu kalemimin sesini kırılırken? |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|