sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Türk ve Dünya Futbolu
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Türk ve Dünya Futbolu Dünya futbolu ilgili haber ve yorumlar.Türk milli takımımız,dünya ve avrupa kupaları

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Okunmamış 05-23-2010, 12:31   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Arrow Moruinho "Real Madrid'e gidiyorum"

"Real Madrid'e gidiyorum"

İnter'in teknik patronu Moruinho İtalya'dan ayrılacağını açıkladı.

Inter'i Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaparak tarihi bir başarıya imza atan Jose Mourinho, çok büyük ihtimalle İtalya'dan ayrılacağını açıkladı.

İsmi sürekli Real Madrid ile anılan Mourinho, Inter'in Bayern'i 2-0 yendiği Şampiyonlar Ligi finalinden sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Avrupa'nın en büyük kupasını iki farklı takımla kazanan tarihteki üçüncü teknik adam olan Mourinho, "Inter ile son maçıma çıktığım için çok ama çok üzgünüm" dedi.
Portekizli teknik adam, "eğer Real Madrid'de teknik direktörlük yapmazsanız kariyerinizde her zaman büyük bir eksiklik olur" diye konuştu.

Inter'den Porto ve Chelsea'de görev yapan 47 yaşındaki teknik adam, "Chelsea'den ayrılmak çok zordu, Inter'den ayrılmak da benim için çok üzücü olacak. Chelsea gibi Inter de benim yuvam. Ama hayat böyle, futbol böyle" dedi.
"İki evim var: Stamford Bridge ve San Siro. Şimdi üçüncü bir evim olacak, büyük ihtimalle Santiago Bernabeu" diyen Portekizli teknik adam şöyle devam etti:
"Benimle sadece Real ilgileniyor ama kimseyle görüşmedim ve hiçbir şey imzalamadım. Finalden sonra görüşeceğime söz vermiştim. Şimdiki hedefim bir başka ülkede lig şampiyonluğu ve üçüncü kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak, sonra da İngiltere'ye dönmek. Herkes İngiliz futbolunun benim için bir tutku olduğunu biliyor."

2008 yılında geldiği Inter'e iki lig, bir İtalya Kupası kazandıran Mourinho, "İtalya'da sevmediğim bazı şeyler var ve ayrılma düşüncesi yaklaşık dört aydır kafamda. Inter'in tarihine geçtim. Fazla konuşmak istemiyorum çünkü devam edersem ağlayacağım ve bunun olmasını istemiyorum" dedi.
"Kariyerimde yeni bir mücadele istiyordum ve şimdi karar verme zamanı" diyen Mourinho, Inter için önemli olanın başkan Massimo Moratti ve mavi-siyahlı formayla 700 maça çıkan kaptan Javier Zanetti'nin kalması olduğunu söyledi.

yazete.com
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)