sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Diğer Spor Dalları > Basketbol
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


 
 
Seçenekler Stil
Okunmamış 05-31-2008, 11:44   #1
Kullanıcı Adı
тσѕυη
Post ''Mirsad'dan davacı olacağım!''

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 3. maçının bitmesine kısa bir süre kala protokol tribününün önüne gelerek Türk Telekom yöneticisi Akif Üstündağ'a küfür ettiği öne sürülen Fenerbahçeli Mirsad Türkcan, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz tarafından Basketbol Federasyonu'na şikayet edildi.



Ercüment Yılmaz, maçtan sonra, TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, disiplin kurulu üyesi Nadi Günal, maçın hakemleri, federasyon temsilcisi ve maçın gözlemcisiyle biraraya gelerek, federasyonun küfür olayına tanık olduğunu söyledi.

Yılmaz, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
"Maçın bitmesine kısa bir süre kala Mirsad'ın, şeref tribününe gelerek küfür ettiğini kulaklarımla duydum. Böyle bir olayı bir emniyet müdürü olarak duymamazlıktan gelmem mümkün değil. Bu, küfür edilen kişinin şikayetçi olması durumunda suç teşkil eden bir olaydır. Ben de şahit olduğum bu olayı federasyon yetkililerine ilettim. Prosedürün ne olduğunu bilmiyorum, ancak olayların gelişimini kendilerine aktardım. Küfür edilen kişinin suç duyurusunda bulunması durumunda şahitlik bile yapabilirim."

Olaylarda adı geçen Türk Telekomspor Kulübü yöneticisi Akif Üstündağ ise olayın federasyon yetkililerine iletildiğini ve gerekli işlemlerin yapılmaması durumunda kendisinin Mirsad'tan davacı olacağını söyledi.

kaynak
тσѕυη isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 12:01


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı