![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Sevgili!
Yine bahar gelip vurdu kapımıza.. Belki yaktın bütün anılarımı Bölüştürtün bütün şirlerimi kayıp çocuklara Film bitmedi.. son yazmada henüz Takılıp kaldım yıllar öncesinin, eylül’e çalan bir yazın da Hiç bir çemre dokunmadı bana, ısıtmadı yaz güneşleri Durup durup kendime yaktım yıllar boyu Onun için biraz is kokar libasım onun için dağınık biraz saçlarım benki bir dolu damıtılmış hüzündüm korkardım bahara dokunmaktan, olaki solardı yüzün korkardım eylülleri azgınlaştıran baharı tutuşturan adam olmakdan sevgili! her gece bir züleyha düşü görüyorum sen gibi düşüyorum içimin kuyularına durmadan yarım yamalak bir seneryo oysa herşey uyanıyorum ki çokdan silinmiş bütün repliklerim budur ürkmüşlüğüm budur gizlenmişliğim sabrım beni ancak buraya kadar getirdi. yoruldum artık sevgili yoruldum karanfillere kan vermekden anlayamadım bir türlü.. neden eylül hep onbiri doğurur ve neden aşkın çocukları yoktur. oysa sevgili bir eylül günü saklandığım hayattan çıkıp gelmek isterdim sana birikmiş bütün baharlarımı adayarak koşarak doru taylar gibi yalın ayak çatlasın isterdim damarlarım çatlasın ve damarımda akan hüzün bu aşka karışmasın yazık yinede eylül dolu ellerim yinede derin bir sızı içimde hüzünlü bir gülümseyiş bazen dudaklarımda nasılsa biraz keder bulaşır her aşka her aşka biraz göz yaşı biraz kalp ağrısı sevgili !! ! bu senaryo, bu kuyu, bu eylül bırakmaz beni, geleceksen sen gelmelisin hüzün kadar cesur aşklar takınarak madem aşk cemreleridir gönlün, gönlüme biraz…. bahar biraz….. sen katarak KAHRAMAN TAZEOĞLU |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|