![]() |
![]() |
#1 |
![]() Cumartesi Olmazsa Sözleri
Bu geçimsiz akşamlara Bu anlamsız vedalara Bu sebepsiz ayrılığa Alışmadan gel ne olur Olur olmaz sevdalara Karışmadan gel ne olur Hani arada bir soracaktın Hani sabaha kadar kalacaktın Çok özlüyorum gel ne olur Kollarıma saracaktım Çok istiyorum dön ne olur Cumartesi olmazsa Pazar gelirim Deyip de kandırıp oyalama beni Ellere dillere kanarsın bilirim Başka zamanlara bırakma beni Pazara Kadar - Mustafa Sandal Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Pazara kadar değil, mezara kadar Gelirim senle fizana kadar Ayrılmak yok en son gün bile Tarih bizi yazana kadar Sevmişim seni, vazgeçer miyim ? Yerini kimse alamaz, alamaz Sen kalbimdesin, dilimde değil Bu ömrüm senin, yoluna sereyim Canımı vereyim Sen kalbimdesin, dilimde değil Bu ömrüm senin, yoluna sereyim Canımı vereyim Cumartesi Türküsü Şarkı bilgisi: Söz - Müzik : Sezen AKSU Kemiğim etim kapı önlerinde, Can kayıp can kayıp. Allah'ım bu nasıl dünya, Bu nasıl ayıp. Ah ben anayım, Yanmaz canım dışardan Kora koysalar. Ümidimi kaybedemezsiniz, Ölsem de ahım tarihi karalar. "Evlerimin Önü Pazar" Türkü Sözü Evlerimin önü pazar İçinde yosmalar gezer Fesin eyri perçem döker Vay bala böyle dem olmaz Paşam öyle dem olmaz Ben gülü deste ba(ğ)ladım Deste-beste ba(ğ)ladım Dün gece yar hanesinde O söyledi ben a(ğ)ladım Ben söyledim yar a(ğ)ladı Vay bala böyle dem olmaz Paşam öyle dem olmaz Ben gülü deste ba(ğ)ladım Deste-beste ba(ğ)ladım Evlerimin önü kuyu Kuyudan çekerler suyu Sevgilimin eski huyu Vay bala böyle dem olmaz Paşam öyle dem olmaz Ben gülü deste ba(ğ)ladım Deste-beste ba(ğ)ladım Bugün Günlerden Cumadır Cuma Bugün günlerden cumadır cuma Hamama gidersen yüzünü yuma Ben seni çok sevdim ellere deme Ağlayı ağlayı gözlerden oldum Senden ayrılalı derbeder oldum Bugün günlerden salıdır salı Ayrıldım yarimden gönlüm sevdalı Kınaman a dostlar oldum saralı Ağlayı ağlayı gözlerden oldum Senden ayrılalı derbeder oldum "Senede Bir Gün" Türkü Sözü Canın oksijeni sevgidir sevgi Sunarsan yeter mi senede bir gün Limitli muhabbet yaralar şevki Anarsan yeter mi senede bir gün Hasılata engel olur haşerat Salat ile tama döner küsürat Dostlar meclisine her gün hasır at Yanarsan yeter mi senede bir gün Muhabbet bağında çiçekler çeşit Görünen manzara hayale eşit Dallar bülbül bekler kulak ver işit Konarsan yeter mi senede bir gün Gönüller arası bağdır görülmez Uzak isen gözden kalpler darılmaz Üçyüzaltmışdört gün adım sorulmaz Dönersen yeter mi senede bir gün |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|