sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Galatasaray
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 05-04-2014, 15:59   #1
Kullanıcı Adı
Kalpsiz_
Exclamation GALATASARAY 3-2 GENÇLERBİRLİĞİ (03.05.2014)



Aslanlar gibi: 3-2
Görünen o ki, ikincilik savaşı şampiyonluk yarışı kadar tat verecek. Nefes nefese süren düellonun aktörleri dün İkitelli-Seyrantepe arasında ter döktü.

Görünen o ki, ikincilik savaşı şampiyonluk yarışı kadar tat verecek. Nefes nefese süren düellonun aktörleri dün İkitelli-Seyrantepe arasında ter döktü. Arena’da işler yolunda değildi. Ligin formda ekibi Gençlerbirliği, ilk devreyi 2-0 önde bitirdi. Hedefteki adam Mancini, ıslıklananlar yıldızlardı. İkinci 45 ise rüya gibi geçti. 2-2’yi bulan Cim Bom, zafer golü için uzatmaları bekledi. Sabri’nin mükemmel ortası, Umut’un şık vuruşu Beşiktaş’a mesaj gibiydi: “Sıkıysa yakala...”

Aslanlar gibi kazandılar

Son lig maçında Elazığspor’u mağlup edip 2.’lik koltuğunu devralan Galatasaray, Gençlerbirliği’ni konuk etti. Elazığ’da kazanan kadrodan sakatlığı bulunan Muslera yerine Ufuk’a yer veren Mancini, savunmada ise Chedjou’nun yerine ise Hakan’ı ilk 11’de düşündü. İtalyan teknik adam Burak’ı ise tek forvet olarak görevlendirdi.

Gençler nefes aldırmadı

Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmayı isteyen, yönetimin ve taraftarların gözü kulağı bu maçtaydı. Fakat ilk dakikalar gösterdi ki sahadaki oyuncular bu durumu o kadar da önemsemiyordu. Oldukça rahat bir tempoda oyuna başlayan Sarı-Kırmızılı takım sahaya her hangi bir oyun kimliği yansıtamadı. Gençlerbirliği ise savunmasını önde kurdu. Orta alandan savunmanı arasına attığı toplarla tehlike yaratan konuk takım istediğini almakta zorlanmadı. 6. dakikada Zec’in pasında Oktay hızla ceza sahasına yöneldi. Ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kalan Oktay vuruşunu yaptı ve takımını öne geçirdi: 1-0. Golden önce Semih’in sonra da Veysel’in yaptığı amatörce hatalar Oktay’ın işini bir hayli kolaylaştırdı. Gençlerbirliği bu golden sonra da hücumdan vazgeçmedi. 12’de Uğur ceza sahasındaki Zec’e yerden oynadı. Başarılı oyuncu bekletmeden vurdu ve farkı 2’ye çıkarttı. 2-0. Konuk takım bu golle iyice rahatladı. Mancini 38. dakikada Veysel-Umut Bulut değişikliğine gitse de bunun hiçbir etkisi olmadı. Bu kadar büyük bir takımın formasını giyen kişilerin bu umursamaz halleri ilk yarının 2-0 Gençlerbirliği galibiyeti ile tamamlanmasını sağladı.

Başka Aslan

Roberto Mancini ikinci yarıya Hajrovic-Chedjou değişikliği ile başladı. İlk yarıdaki ruhsuz görüntüsünden sıyrılan Galatasaray ikinci 45 dakikaya bambaşka kimlikle başladı. 50. dakikada Sneijder ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta direkt kaleyi düşündü, Dahlin son anda sağ alt köşeden çıkarttı. Kanatları etkili kullanmaya başlayan Sarı-Kırmızılılar oyunun kontrolünü ele geçirdi. 61. dakikada Telles’in şutunda savunmadan seken top Burak’ın önünde kaldı. Yıldız oyuncu düzgün vurdu top ağlarla buluştu: 12. 2 dakika sonra ise Telles’in sağ kanattan ortasında savunmanın uzaklaştırdığı topu Selçuk kafa ile doldurdu. Sonrasında Semih’in kafa vuruşunda açılan topu Burak’ın tamamladı ve maça denge geldi: 2-2. Aslan bu golden sonra da golü kovalamaya devam etti. 79. dakikada Sniejder ortaladı Melo kafayı vurdu top üst direğe çarparak auta çıktı. İkinci yarıda hangi takımda oynadıklarını hatırlayan oyuncular takım olarak her anlamda saldırdı. 90 dakikada ‘Mancini istifa’ sesleri başlamıştı ki Umut Bulut sahneye çıktı. Uzatma dakikalarında Sabri’nin sağ kanattan ortasına Melo’dan aşan topa arka direkte Umut Bulut vurdu ve takımını öne geçirdi. 32. İkinci yarıda nefis bir geri dönüşe imza tan Aslan 3 puana uzanmasını bildi.
Kalpsiz_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 04:52


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım