sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Fenerbahçe
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Fenerbahçe Kanaryalarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 03-02-2014, 15:22   #1
Kullanıcı Adı
Kalpsiz_
Exclamation Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği

Deplasmanların yaralı takımı Fenerbahçe, evindeki kazanma geleneğini ise yine bozmadı. Kadıköy’de en son 3 Şubat 2013’te Sivas’a yenilen ve o tarihten sonra Saracoğlu’nda kaybetmeyi unutan Kanarya, Gençler’i Emre’nin 2 penaltı golüyle yıktı, puan farkını açıp nefes aldı. Bir başka deyişle Fenerbahçe için Kadıköy’de sorun yok ama şampiyonluk için dış saha karnesini düzeltmesi şart. Ersun Yanal’ın öğrencileri, Trabzon, Beşiktaş ve Galatasaray gibi zorlu rakiplere konuk olacak, dananın kuyruğu da işte bu maçlarda kopacak!

Kadıköy’de bir başka zafer

Geçtiğimiz hafta Elazığ’da 2 puan bırakan Fenerbahçe, takipçileriyle fark düştükçe strese giriyor, üzerindeki baskı da artıyor. Elazığ’da olduğu gibi yine erken gol bulmaya çalışan Sarı-Lacivertliler bu hedefine ulaşamadı. Yanal’ın öğrencileri baskıyı kuran, daha çok pozisyona giren taraftı ama sonuç yoktu. 7’de Emenike’nin sert şutunda Ramazan başarılıydı. Aynı dakikada Sow zor olanı yaptı. Kuyt’ın indirdiği topu boş kale önünde auta yolladı. Caner ve Gökhan’ın bindirmeleri, Emre-Topal-Alper üçlüsünün standartların üzerinde mücadelesi ilk dakikalardan itibaren ortaya çıktı. 22’de Caner ortaladı. Sow ile Ramazan çarpıstı, top da ağlara gitti. Ancak faul gerekçesiyle gol geçersizdi. 25’te Ramazan oyundan çıkmak zorunda kaldı, yerini de Ferhat’a bıraktı. Gençlerbirliği de bu dakikadan sonra daha çok savunmaya önem vermeye başladı. Ev sahibi 39’da Caner, 40’ta Kuyt, 42’de Sow’la gole yaklaştı.

Alper farkı

Sarı-Lacivertliler ikinci yarıya saha içinde değişikliklerle başladı. Alper, Kasımpaşa maçında yıldızlaştığı sol kanada geçti, Sow orta alandaydı. Sarı-Lacivertliler ikinci 45’te rakibine pozisyona vermezken, baskıyı daha da artırdı. 48’de Emenike’nin kale önünde ıskaladığı top, 56’da Kuyt’ın direkten, 30 saniye sonra Caner’in kaleciden dönen şutu... 57’de Gökhan’ın şutunda Kulusic’in elle müdahalesi penaltıya neden oldu. Emre, topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi: 1-0. 68’de haftaladır beklenen değişiklik (!) gerçekleşti. Salih sahadaydı ve klasını anında konuşturdu. Antrenman verileri iyi olmadığı için şans bulamayan Salih, Alper’e öyle bir ara pası yolladı ki, Gençler savunması bakakaldı. Bu pozisyonun devamında Alper rakibi tarafından düşürülünce bir kez daha penaltı kararı vardı. Emre kullandı ve farkı artırdı: 2-0.

Gecenin olayları

Geceye damgasını vuran tartışmasız tribünleri dolduran kadın taraftarlardı. Emre 2 gol attı ama Alper gecenin adamı olma konusunda bir adım öndeydi. Emenike performansıyla hayal kırıklığı yaşatırken, Topal kusursuzdu. Saracoğlu’dnda günün en çirkin hareketinin sahibi ise Gosso’ydu. Gençler’in tecrübeli isminin Kuyt’a hareketi gereksizdi. Fenerbahçe adına sevindirici olan diğer bir durum ise sınırdaki 4 ismin de kart görmeden maçı tamamlaması ve Trabzon’a sakatlar dışında eksiksiz gidilecek olması...

Kadıköy’den çıkış yok

Deplasmanda üst üste oynadığı son 4 maçta sadece 1 puan toplayan Fenerbahçe, Kadıköy’de en son 3 Şubat 2013’te Sivas’a yenilmişti. Sarı-Lacivertliler’in evindeki egemenliği dün de devam etti. Bu süreçte 18 maçta 16 galibiyet, 2 beraberlik alan Kanarya, rakip filelere 47 gol atarken, kalesinde ise sadece 13 gol gördü.
Kalpsiz_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 23:47


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Pendik Oto Ekspertiz webmaster blog iş fikirleri çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta