Aslan'ın patronu Rijkaard 10 bin metrede taktiği açıkladı: Gruplara kazanarak kalalım. Taraftarımıza karşı sorumluyuz, iyi futbol oynamaya mecburuz.
Levadia Tallinn karşısında turu neredeyse ilk 90 dakikanın ardından garantileyen Cim Bom’da teknik direktör Frank Rijkaard maç taktiğini ise 10 bin metre verdi. Oyuncularıyla Estonya yolcuğu sırasında bir toplantı yapan Hollandalı, “Güzel bir seri yakaladık. Bu seriyi Tallinn’de de bozmayalım, kazanarak gruplara kalalım” dedi.
‘Elano ve Arda birlikte oynar’
Sarı-Kırmızılılar’ın hocası, “Taraftarlarımıza karşı sorumluyuz ve her zaman onlara iyi futbol izlettirmek zorundayız. Bu konuda sizlere güveniyorum. Galatasaray’a iki maçı da kazanarak tur atlamak yakışır” değerlendirmesini yaptı. Rijkaard maç öncesi düzenlediği basın toplantısında ise, “5-0 elbette bizim için önemli bir avantaj. Ama bu maçı çok ciddiye almamız gerekiyor. Türkiye’nin önemli takımlarından biriyiz ve büyük başarılara imza atmak isteyeceğiz. Arda ve Elano’nun aynı kadroda oynaması da sıkıntı yaratmaz. Zaten son maçta beraber oynadılar” diye konuştu.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.