sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Magazin Haberleri
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi



Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-02-2011, 15:33   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Defne Joy Foster ölü bulundu !




Ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki arkadaşının evinde ölü bulundu.

'Yok Böyle Bir Dans' adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu ve DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki bir arkadaşının evinde ölü bulundu. Defne Joy Foster'ın ani ölüm sebebinin astım krizi olduğu iddia ediliyor.

Foster, önceki gece Yok Böyle Dans ekibinden arkadaşlarıyla Beyoğlu'nda Eğlence adlı gece kulubünden çıktıktan sonra Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evine gitti. Kapıdan girer girmez "Benim astımım tuttu, nefes alamıyorum" dediği, Altan'ın 112 Acil'i aradığı fakat ambulans geldiğinde Foster'ın hayatını kaybetmiş olduğu belirtildi. arada Foster'in çantasından astım ilaçları çıktığı kaydedildi.
Annesi Türk, babası Amerikalı olan Foster, 3 yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu.

ÖLÜM NEDENİNDE 3 İHTİMAL
Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümüne ilişkin olarak Kadıköy'deki dairede incelemeler sürüyor. Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Foster'ın ölü bulunduğu Caddebostan Tanzimat Sokak'taki 3 katlı binaya geldi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin, buradaki incelemeleri sürüyor.
Bu arada, astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen Defne Joy Foster'ın, dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Kerem Halit Altan'a ait bu eve geldiği öğrenildi.
Astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster’ın "solunum yetmezliği", "kalp krizi" veya "astım krizi" yüzünen hayatını kaybettiği sanılıyor.

AHMET ALTAN'IN OĞLUNUN EVİNDE BULUNDU

Defne Joy Foster’ın ölü bulunduğu evin ünlü yazar Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’a ait olduğu öğrenildi.
Foster’ın arkadaşıyla gece geç saatlerde eve geldiği, alkol aldığı ve ondan sonra da bir ilaç içtiği iddia edildi. Ancak bu iddiaların gerçek olup olmadığı yapılan otopsinin ardından belli olacak.

ALTAN İFADESİNDE NE DEDİ?
Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster’ın öldüğü dairenin sahibi Kerem Halit Altan, polis merkezinde bilgisine başvurulmasının ardından serbest bırakıldı.
Caddebostan Tanzimat Sokak’taki daireden Defne Joy Foster’ın cesedinin çıkarılmasının ardından, ölü bulunduğu 3 katlı apartmanın çatı katındaki dairede oturan Kerem Halit Altan, polis nezaretinde Göztepe Polis Merkezine götürüldü.
Burada ifadesi alınan Altan, daha sonra serbest bırakıldı. Polis merkezine gelen Altan’ın 2 avukatI da, müvekkillerinin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını belirttiler.
Bu arada, Defne Joy Foster’ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim’de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan’daki daireye geldiği belirtildi. Altan’ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster’ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan’ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster’ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

ANNESİ YIKILDI
Defne Joy Foster'ın, Bodrum'un Turgutreis beldesinde yaşayan annesi Hatice Foster, acı haberi alır almaz İstanbul'a gitti.
Foster'ın ani ölümü Bodrum ve Turgutreis'teki dostlarını şoke etti. Yaz aylarında annesi Hatice Foster'ın Turgutreis'teki evine gelerek kalan ve her yıl düzenlenen köpek güzellik yarışmasında sunuculuk yapan Defne Joy Foster'ın dostları acı haberle kahroldu.
Acılı anne Hatice Foster'ın da Turgutreis At Çiftliği eğitmenlerinden görevli Yüksel Çağrı'yı yanına alarak uçakla İstanbul'a gittiği öğrenildi.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR ?

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.
İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı.
Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. Tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu, NTV'de "Yeşil Ekran" kuşağında da sunuculuk yaptı.
Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği "Yok Böyle Dans" adlı programa yarışmacı olarak katılmış ve geçen hafta yapılan oylama sonrası programa veda etmişti.


haber
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 02-02-2011, 15:55   #2
Kullanıcı Adı
denizci
Standart

çok şaşırdım bu habere,üzücü bir durum.

Allah rahmet eylesin.
denizci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 02-02-2011, 23:20   #3
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart

Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 02-03-2011, 13:12   #4
Kullanıcı Adı
GeceM
Standart

ALLAH rahmet eylesin üzüldüm
GeceM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 02-03-2011, 23:11   #5
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart

Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 16:09


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım