Kastamonu'da Başbakan Erdoğan'ı koruyan polis ekibine Çankırı yolunda silahlı ve bombalı saldırı düzenlendi. 1 polis şehit oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.
Kastamonu'da Başbakan Erdoğan'ı koruyan ve eskortluk eden polis ekibine ağır silahlarla dönüş yolunda çapraz ateşle silahlı saldırı düzenlendi.
Saldırı düzenlenen polis aracı alev alev yandı. 1 polis şehit oldu. Başbakan Erdoğan'ın ekibinde can kaybı yaşanmadı.
Saldırıyı düzenleyen 6 teröristin aranması için çalışmalar sürdürülüyor. Başbakanlık korumaları ağır makinalı silahlarla alana geldi.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.