PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : www.dilezik.com DİLİMİZİN ALTINDAKİ BAKLAYI ÇIKARIYORUZ!!!!!


kayısıkentli
01-25-2008, 17:05
yeni forum sitemiz www.dilezik.com (http://www.dilezik.com/) da

* Türkçe ve Türk Yazını hakkında,
* İngilizce ile ilgili
* Türkçemizin yozlaşması hakkında
* Şiirler, romanlar, destanlar vs hakkında
* Güncel olaylar, haberler, gelişmeler hakkında

aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Ayrıca Çeviri Merkezi'nde de her türlü çeviri yapılmaktadır.

www.dilezik.com (http://www.dilezik.com/)

Saygılar...

kAcAhK
01-26-2008, 14:36
saolasın ben şu anda partilerle ilgilenmiyorum ama üye oluruz forumcak...:D

kayısıkentli
01-26-2008, 14:51
yaa bir yerden kopyala yapıştırdım o yüzden parti çıkmış kusura bakmayın..yoksa herkese açık;)

Kalpsiz_
01-26-2008, 14:59
hayırlı olsun kardeş.

_SoN_
01-26-2008, 15:35
Hayırlı olsun kolay gelsin kayısı .

cebbar
11-18-2013, 18:06
Bugun yine ücretsiz alış veriş (http://www.gezerekal.com) ilanları verilebilen bazı site ve servislerden bahsedeceğiz ayrıca bu siteleri ve servisleri kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlarada değinmeye çalışacağız.

Öncelikle şunu belirtelim ücretsiz alış veriş ilanı verirken şayet satıcısıysanız ve satmak istediğiniz ürünü güvenli ticaret yöntemi ile satacaksanız ilan vermek istediğiniz web sitesi hakkında yorumları, web sitesinin marka bilinirliliğini ve geçmişini iyi araştırmanızı tavsiye ederim aksi taktirde kötü süprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Bu kötü süprizler ürün teslimi sonrası ödeme alamama, ürünün doğru kişiye teslim olmaması ya da kimseye teslim olmaması vb.. sorunlarla karşılaşmamak adına hakkındaki yorumları okumadan ya da marka bilinirliliğine emin olmadan ilan vermeyin derim.

Tabi verdiğiniz ilan sadece bir ürün ya da kampanyanın veya firmanın tanıtımı ise, alış veriş esnasında ilanla ilgilenler direk sizle irtibata geçesekse bu tip önlemlere pek gerek yok, haliyle kişi sizi bulup ödeme ve ürün teslimatını sizinle görüşeceği için pek sorun teşkil etmeyecektir.

Değineceğimiz diğer husus ise bu kez alıcı olarak bir ilan sitesindeyseniz, yine aynı durumlara hatta biraz daha titiz yaklaşmanızı öneririm haliyle web sitesi üzerinden ürün alırken ürünün gerçek olması, teslimat süresi ve en önemli unsur ise söz konusu web sitesine kredi kartınızı verecek olmanız.

Tüm bu hususları göz önünde bulundurarak bedava ilan ver (http://www.gezerekal.com)irken ya da ücretsiz ilan ver (http://www.gezerekal.com)ilen sitelerden gerek alış veriş yaparken gerekse ürünümüzü satışa sunarken kesinlikle dikkatli olun.

Göz kamaştırıcı şartlarla ürünüzü yayınlamak isteyen ilan siteleri ya da piyasanın çok altındaki fiyatlarla ürün satan sitelerden alış veriş yapmadan önce iyi düşünüp ince eleyip sık dokuyun.

İlan verilen sitenin geçmişi ve hakkındaki yorumlarda ufak bir şüpeye raslamanız halinde başka alternatifleri deneyin ve kötü bir süprizle karşılaşmayın.

Tabi her şikayette belirleyici değildir, piyasa bulunan sahibinden.com, gittigidiyor.com, n11.com vb.. bir çok lider site hakkında da şikayetler söz konusudur bunlar bu sitelerin güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor.

Ya da marka bilinirliliği henüz oluşmamış piyasaya yeni giren bir ilan sitesinide direk bu siteye güvenilmez diye yargılamamak önemli, işte olayın en ince ayrıntısıda burada.

Biz sadece ön görüşlerimizi belirttik gerisi size kalmış diyoruz ve yazımızı sonlandırıyoruz.

arackiralamaa
11-26-2013, 12:28
güzel ama siten açılmıyor?

deniz3454
02-13-2014, 10:50
hayırlı olsun güzel olmuş site başarılarının devamını dilerim.

deniz3454
03-03-2014, 13:07
Ayak Ağrılarına Son

Ayak ağrıları herkeste farklı sebepler ile meydana gelir. Hamilelik, aşırı kilo, uzun süre ayakta kalmak bunlardan bazılarıdır. Kronikleştiğinde dayanılmaz acılara yol açan bu ağrılardan artık kurtulabilirsiniz. Özellikle topuk dikeni (http://www.heeltex.com/Heeltex-Topuk-Dikeni,PR-6.html) ağrılarında kesin tedavi sağlayan çoraplar sitemizde çok uygun fiyatlarla sunuluyor. Türkiye’nin neresinde olursanız olun ürününüz en kısa zamanda ayağınıza gelecektir.

http://www.heeltex.com/themes/selftpl_2/images/logo.png

Heeltex.com