PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone 3G ile Vodafone cep posta servisi


Hasret
02-10-2009, 21:00
Benzersiz iPhone 3G Deneyimi Vodafone Cep Posta Servisinde.
Vodafone’un ilk 4 ay ücretsiz sunduğu ve Türkiye’nin ilk iPhone 3G uyumlu servisi “Vodafone Cep Posta”, iPhone kullanıcılarına e-postalarını anında okuyup cevaplandırma, ajanda ve telefon rehberlerine erişme imkanı sağlıyor.
Vodafone Cep Posta servisi zengin HTML desteği ile e-postaların, Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, JPEG ve IWork dosyalarının masaüstündeki gibi görünmesini sağlayarak farklı bir mobil internet deneyimi yaşatıyor.
Kullanıcılara kendi alan adı ve e-posta adresini kullanma imkanı sağlayan servis, dokunmatik arayüzü ile toplantı taleplerini tek dokunuşla iPhone 3G üzerinden yönetme olanağı sağlıyor.
Vodafone Cep Posta servisi, gönder-al yapmadan maillerin otomatik olarak telefona düşmesini sağlayan “Push Email” özelliği sayesinde e-posta, ajanda ve telefon rehberi bilgilerini anında iPhone’a taşıyor. Servis, iPhone 3G kullanıcısı Vodafone abonelerine ilk 4 ay ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıntılı bilgi için Türkiye'nin ilk Apple iPhone 3G Uyumlu Servisi - Vodafone Cep Posta (http://vodafonecepposta.com/) sitesi ziyaret edilebilir.