Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Sedef İybar’ın Star TV’de ekrana gelen “Ne Varsa Sende Var” isimli programına konuk oldu. Dilek Hanif’in de konuk olduğu programda Terim, yıllarca bekar yaşamasına rağmen mutfakla barışamadığını ve bu nedenle eşi Fulya Terim’in kendisini mutfağa sokmadığını anlattı. Terim, “Mutfakta bu kadar kötü olmama karşın sofrada, yeme içmede bir o kadar iyiyimdir. İyi yerim, yemek yemenin raconu neyse, önümdeki yemek nasıl yenilmesi gerekiyorsa öyle yerim. Gerekirse tavanın dibini ekmekle şöyle bir sıyırarak yerim. Yani çok iyi bir tüketiciyim” dedi. Terim, çok iştahlı olmasına rağmen gün içerisinde çok aktif olduğunu, haftada 2-3 maçı canlı izlediğini belirtti ve “Sporun içinde aktif olarak çalışıyorum. Bu sayede hiçbir diyete ihtiyaç duymuyorum” dedi. Terim, karizma konusunda da, “Karizma olunmaz, karizma doğulur. Doğal olandır güzel. Karizma da doğal olduğunuzda ortaya çıkan bir durumdur” diye konuştu.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.