sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Samsunspor Forum
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Samsunspor Forum Büyük Samsunspor'un Genel forumu, Samsunspor hakkında herşey.


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 09-13-2010, 23:47   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Teknik direktöre bıçaklı saldırı !

Teknik direktöre bıçaklı saldırı!

Bank Asya 1. Lig'deki Samsunspor-Mersin İdmanyurdu mücadelesinde, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.



Bank Asya 1. Lig'deki Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçında, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, bıçaklı saldırıya uğradı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, saldırganın, teknik direktör Yeşilova'nın ağabeyi Murat Yeşilova olarak tespit edildiğini belirterek, ''Murat Yeşilova ilk ifadesinde, bunu namus meselesi nedeniyle yaptığını söyledi'' dedi.

Murat Yeşilova'nın Adana'dan geldiği ve maçı şeref tribününde izlediğini ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

''Saldırgan buradan sahaya atlayarak ağabeyini 2 yerinden bıçaklamış. Şu an kendisi Canik Polis Merkezi Amirliğinde gözaltında tutuluyor. Ağabey Yüksel Yeşilova ise Samsun Gazi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.''

DURUMU İYİ
Bank Asya 1. Lig'deki Samsunspor-Mersin İdmanyurdu mücadelesinde ağabeyinin bıçaklı saldırısı sonucu karnından ve kalçasından yaralanan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmanın 40. dakikasında ağabeyi Murat Yeşilova'nın bıçaklı saldırısı sonucu karnından ve kalçasından yaralanan Yüksel Yeşilova'nın, kaldırıldığı Özel Medicalpark Samsun Hastanesindeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Yetkililer, sağlık durumunun iyi olduğunu belirttiği Yeşilova'nın, bir süre müşahede altında tutulacağını kaydetti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Bu arada, olayın ardından soyunma odalarına giden hakem heyetinin karşılaşmayı tatil etme kararı aldığı bildirildi.

MAÇ TATİL EDİLDİ
Bank Asya 1. Lig'deki Samsunspor-Mersin İdmanyurdu mücadelesi sırasında, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın bıçakla yaralanmasının ardından, karşılaşma tatil edildi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmanın 40. dakikasında, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın, ağabeyi Murat Yeşilova'nın bıçaklı saldırısı sonucu karnından ve kalçasından yaralanması sonrasında soyunma odalarına giden hakem heyetinin karşılaşmayı tatil etme kararı aldığı bildirildi.

Yetkililer, karşılaşmayla ilgili nihai kararın daha sonra açıklanacağını kaydetti.

KARNINDA 1 KALÇASINDA 5 BIÇAK DARBESİ VAR
Bank Asya 1. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu Kulübü Doktoru Bekir Çakır, ''Yapılan kontrollerde hocamızın karnından 1, kalçasından da 5 bıçak darbesi aldığı görüldü'' dedi.

Çakır, Samsunspor ile oynadıkları karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında bir pozisyon sonrasında teknik direktör Yüksel Yeşilova'yı bir kişinin darp ettiğini gördüklerini ve Yeşilova'nın bulunduğu yere yöneldikleri söyledi.

Bu sırada Yeşilova'nın karnından kan aktığını fark ettiğini ve hemen tampon yaptığını ifade eden Çakır, Yeşilova'nın kalçasından da yaralandığını belirtmesi üzerine sağlık ekiplerinden yardım istediklerini belirterek, ''Hastaneye gidildiğinde yapılan kontrollerde hocamızın karnından 1, kalçasından da 5 bıçak darbesi aldığı görüldü. Yapılan ilk müdahalede söz konusu yaraların her hangi bir hayati tehlike yaratacak durumu yok'' dedi.

Çakır, Yeşilova'nın bu gece müşahede altında tutulacağını, yarın taburcu edilip edilmeyeceğine ise hastane yetkililerinin karar vereceğini kaydetti.

HOCAMIZ POLİSE BİLDİRMİŞTİ
Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Samsunspor ile yapılan karşılaşma sırasında uğradığı bıçaklı saldırı nedeniyle yaralanan teknik direktör Yüksel Yeşilova'ya daha önce ağabeyi tarafından hakaret edildiğini, bunun üzerine Yeşilova'nın emniyete gerekli başvuruları yaptığını söyledi.

Kahramanlı, Yeşilova'nın 5'i kalçasından olmak üzere toplam 6 bıçak darbesi aldığını belirtti.

Yeşilova'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini, bu gece hastanede müşaade altında tutulacağını ifade eden Kahramanlı, saldırganın kimliğine ilişkin bilgilerin toparlandığını kaydetti. Kahramanlı, şunları dedi:

''Saldırgan, hocamıza daha önceden hakaretlerde bulunmuştu. Bunun üzerine hocamız da emniyete durumu bildirmişti. Ancak bu olayın stat içinde yaşanması hepimizi şok etti. O nedenle emniyet birimlerinin bu olayın tüm detaylarını aydınlatmasını istiyoruz. Ayrıca stada bıçaklı bir kişinin girebilmiş olmasını da düşündürücü buluyoruz.''


htspor
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 23:47


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Pendik Oto Ekspertiz webmaster blog iş fikirleri çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta