sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SAĞLIK - KADIN-ERKEK-CİNSELLİK > Güzellik ve Sağlık Bakım Önerileri > Saç Bakımı
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi



Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 03-25-2019, 01:26   #1
Kullanıcı Adı
saccikarma
Standart Saç Dökülmesine Ne İyi Gelir ? - Saç Çıkarma Yöntemleri



Saç dökülmelerine karşı çözümler bulmadan önce saç dökülmesinin nedenleri tespit edilmeli. Bunun için doktora görünmek ilk adımlardan biri olacağı gibi doğal bitkisel yağlar ile saçların dökülmesi bir nebze yavaşlatılabilir ve saç kökleri güçlendirilebilir. Bunun yanında tamamen doğal saç çoğaltma ve saç çıkarma yöntemleri de mevcuttur.
Saçlar Neden Dökülür ?

Saçımız neden dökülür ? Birden fazla saç dökülmesi nedeni olabilir.
  • Genetik, stres, mevsimsel geçişler gibi faktörlere bağlı olarak saç dökülmesi sorunu yaşanabilir.
  • Geçirilen ciddi rahatsızlıklar da saç dökülmesine sebebiyet verebilir.
  • Vücutta görülen bazı eksiklikler de dökülmeyi tetikleyebilir. Örneğin; demir, çinko, biotin gibi vücutta gerekli olan minerallerin eksikliğinde de saç dökülmesi problemleri yaşanabilir.
Saç Dökülmesinin Çözümleri
  • Tedavi uygulamak adına; kişi, kan değerlerine ve yukarıda belirtilen mineral eksikliği yaşayıp yaşamadığına baktırmalı.
  • Yağlı bir saç derisi dökülme yaratabileceği için saçlar düzenli sıklıkta yıkanmalı.
  • Saç spreyi, jöle vb. şekillendiricileri kullandıktan sonra saçlar mutlaka yıkanmalı, uzun süre kullanılmamalı.
  • Doktor tavsiyesi ile demir, çinko, biotin hapları kullanılarak dışardan takviye yapılabilir; bazen besinlerdeki değerler yetersiz kalabilir.
  • Dolaşımı düzenlemek adına saç köklerine masaj yapılabilir. İçeriğinden emin olduğunuz bitkisel yağlar ile saç bakımları yapılarak kökler güçlendirilebilir.
Saç Dökülmelerine Kesin Çözüm

Bu tür yöntemler uygulayıp hâlâ sonuç alınamıyorsa uzman kişilere danışarak size özel saç çıkarma tedavileri hakkında bilgi alabilirsiniz.


Kaynak
saccikarma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 05-07-2021, 17:41   #2
Kullanıcı Adı
Kuaforumden
Standart

kıl kökü çok kuvvetli bir yapıdır. dış kaynaklı yanma, tahribat vb. olmadığı sürece köklere bir şey olmaz. kökü yıkacak tek şey içsel bir süreçte meydana gelen hormonlardır. dht'yi baskılamadan, kıl köklerinin hassasiyetini gidermeden önleyemezsin. ki bunları yapmak da hormonal ilaçlarla mümkün. dht'yi baskıladığın an birincil erkeklik özelliklerini de baskılamaya başlarsın. yani içsel bir şeyi şampuanla vb. şeylerle çözemezsin. içine müdahale edeceksin. nedir o finansterid. hormonu baskılar, minoxidil de sanırım sıkılan bölgede damarları genişletiyor. bırakınca eskiye döner. çözersin ancak bir sürü para ve emek gerekiyor. yani "işin, mesain" saçın olacak.
Kuaforumden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-07-2021, 17:41   #3
Kullanıcı Adı
Kuaforumden
Standart

herkes için farklıdır.
Kuaforumden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-07-2021, 17:42   #4
Kullanıcı Adı
Kuaforumden
Standart

saçı şampuanla yıkamayı bırakmak diyenlerden uzak durup kerastese gibi kaliteli markalara geçmek.
Kuaforumden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-07-2021, 17:42   #5
Kullanıcı Adı
Kuaforumden
Standart

bilmem ne sabunu, bilmem ne yağsı, bilmem ne şampuanı bırakın arkadaşlar bunları paranıza yazık.
öncelikle saç dökülmesinin sebepleri öğrenilmeli ?
bahsedilen reçeteleri bir doktora danışıp da kullanın
nedir bu sebepler ?
-stres,
-vitaminsizlik/sağlıksız beslenme
-genetik (dht hormonu) - (erkek tipi dökülme)

sorun vitaminsizlikse, bunun reçetesi
b12 - folik asit - saw palmetto takviyeleriyle gelişme kaydedilebilir.
Kuaforumden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-07-2021, 17:49   #6
Kullanıcı Adı
Kuaforumden
Standart Test Post from kuaforumden.com

Saç dökülmesi ile ilgili bir çok problem icin size bu başlık altından yardımcı olabiliriz. Yaşadığınız sorunları eğer bize iletirseniz sizlere konuyla ilgili hangi ürünler kullanmalı ve ne yapmanız gerektiğiyle ilgili yanıtları vermek isteriz. İsterseniz buradan isterseniz sitemiz uzerinden canlı destek ile bize ulaşabilirsiniz.

Web sitemiz:*https://kuaforumden.com/
Instagram, Twitter ve Facebook'ta @Kuaforumden*olarak bize ulaşabilirsiniz!
Kuaforumden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-14-2021, 21:38   #7
Kullanıcı Adı
Kuaforumden
Standart Bukle Belirginlestirici Sac Kremi Onerileri

Bukle belirginlestirici ozellige sahip ve durulama gerektirmeyen bir sac kremi onerisi ile karsinizdayiz. Aveda’nin sekillendirme oncesi bakim kremi, buklelerin karisikligini onleyerek kolay taranma sagliyor ve nemlendirici ozelligi ile de yumusak bukleler olusturuyor. Bu sac kreminin bir diger ve en onemli ozelligi ise tum gun buklelere koruma ve kalicilik saglamasidir. Icerisinde bulunan bugday proteini ile ozellikle nemli saclarda buyuk etki gosteren kremi az bir miktarda saclariniza uygulayin ve durulamadan etkiyi fark edin. Bir diger etkili sac kremi Kerastase sac bakim kremi Oleo-Curl sac bakim kremidir. Saclara hacim kazandiran ve sac tellerini yatistirarak bukleleri belirginlestiren bu sac kremi hayallerinizi yasamanizi saglayacak. Kabarik sac yerine uysal saclar ile karsilasacaginiz, elektriklenmeye son verecek, parlak ve dogal dalgali saclar sizi bekliyor. Dus sonrasinda sac dibinden uclara dogru uygulayin. Durulama gerektirmeyen bu etkili urun ile saclariniz eski hacmine geri kavusacak.
Kuaforumden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-19-2021, 15:07   #8
Kullanıcı Adı
Kuaforumden
Standart Dengeleyici Sac sampuan urun onerileri

Dengeleyici sampuanlar sac derisinde asiri kuruma veya cok yaglanma sorunlari icin ozel olarak gelistirilen sampuanlardir. Sacin gerekli ve yeterli nemde kalmasini saglayarak saci dengeler. Bu sayede saclar daha saglikli bir goruntu elde eder.Davines Rebalancing Sebum Dengeleyici sampuan, cok yagli saclar icin gelistirilmistir. Fazla sebum uretimini dengeleyerek yaglanmayi azaltmaya yardimci olur. Saclari dengeleme ozelligi sayesinde uzun sure saci temiz tutar. Sac dengesini saglayarak dokulmeyi de azaltir. Saclarda guclenme saglar. Sac derisini uyararak kan dolasimini artirir. 5.5 pH degeri ile cilt problemleri olusturmaz. Kafein fitosetikulleri, beta-glukanlar, sirtuinler, tarcin, zencefil ve karabiber esansiyel yaglari sayesinde sac derisindeki kan dolasimini hizlandirir ve sac kokunun guclenmesini saglar. icerisinde bulunan limon, cildi ferahlatir. Papatya ozleri sac derisinin yumusamasini saglar bu sayede sac derisinde hasar olusmaz. A,E,K,P vitamini icerir. Omega 6 ve bol miktarda fosfor icerir. Japon cayi sayesinde saca enerji kazandirir. Zencefil yagi kan dolasimi icin ideal iken tarcin yagi da hos koku saglar ve kan dolasimini artirir. Insight Rebalancing Yag Dengeleyici sampuan nemden mahrum kalmis, kuru ve yipranmis saclarin nemlenerek sac derisi dengesini saglamasinda yardimcidir. Sebum normallestirici sampuan saci yeterince temizleyerek tahris olmus cildi yumusatir. Sebum dengeleyicidir ve yumusatma etkisi bulunur. Daha fazla bilgi icin Instagram @kuaforumden hesabini takip edebilirsiniz.
Kuaforumden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-24-2021, 21:43   #9
Kullanıcı Adı
Kuaforumden
Standart Sac Dokulmesi Sorunlari Yasayanlara Urun Tavsiyeleri

Kerastase sac yaglari, saclarin derinine isleyen yapiya sahiptir. Sac tellerinin icine kadar inen sac yaglari besleyici, canlandirici, dokulme onleyici ve sekillendirici ozelliklere sahiptir. Ayni zamanda sac serumlari da dokulmeleri de azaltabileceginiz sac bakim urunlerinden birisidir. Sac derisine uygun kurler ile de saclarinizi dokulmeden kurtarabilirsiniz.Eger ciddi bir sac dokulme sorunu ile karsi karsiya degilseniz Bc Scalp Genesis Dokulmeye Karsi Sampuan ile saclarinizdaki dokulmeyi onleyebilirsiniz. Saclariniza iyi bir bakim saglayarak canli ve parlak gorunmesini saglar. Ayni zamanda saclarinizi kuvvetlendirip besledigi icin dokulmeleri azaltir. Duzenli kullanimda etkisi gozlemlenmistir, bu konuda garantisini veriyor Bonacure firmasi, bu yazi kuaforumden.com icin yazilip olup profesyonel kuaforler tarafindan yaziliyor.Erkeklerde sac dokulmesi ozellikle Kerastase Specifique Cure Anti-Chute Sac Bakim Kuru gibi urunler ile yararlanilir, sac dokulmelerini onleyici formulu sayesinde saclarin daha hacimli gorunmesini saglar. Sac sekillendirmesine karsi daha dayanikli hale gelen saclar neme doyarak beslenir. Saclar daha parlak, ipeksi ve guclu olur. 6 hafta boyunca saciniza haftada 3 kez uygulamalisiniz. Hafif nemli saca uygulayip sac derisinde dagitin. Masaj yaparak uygulama sac derisinin kan dolasimini artirir. Durulamadan kullanin.
Kuaforumden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05-31-2021, 13:20   #10
Kullanıcı Adı
Kuaforumden
Standart canlandirici sac maskeleri, en iyi tavsiye sac maskeleri

  • Solmus ve yipranmis saclariniza heyecan katacak, capcanli bir gorunume kavusturacak bir maske ariyorsaniz ilk adresiniz Aveda Botanical onarim maskesi olmalidir. Saclara distan ice yogun bakim saglayan bu maske, onarim etkisi yaratarak saglikli ve canli sac ortaya cikartir. Ayni zamanda sac kiriklarini da onleyerek nemlendirici etkisi ile yumusak ve puruzsuz saclarinizi geri getirir. Uygulamadan sonra yaklasik 5 dakika bekletip durulayarak aninda puruzsuzlugu fark edin.
  • Ayni zamanda derinlemesine temizlik ve puruzsuzluk saglayan bir diger urun ise Alterna Caviar yenileyen sac maskesidir. Yogun nemlendirici etkisi ile saclara bakim yapan maske, ekstra canlilik vererek daha parlak saclara sahip olmanizi saglayacak. Maskenin etkisini gorebilmek adina haftada 2 kez nemli saclariniza uygulayin ve 2-5 dakika bekleterek durulayin.
Kuaforumden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 06:32


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım