sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Beşiktaş
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Beşiktaş Kartallarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada.


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 05-02-2011, 01:04   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Beşiktaş:2 Galatasaray:0 Şipşak Kartal!

Şipşak Kartal!
Ligin iki iddiasız devinin kapışmasında Beşiktaş, G.Saray’ı 2 dakikada yıktı...



Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri Aurelio ve Simao kaydetti.
Galatasaray bu yenilgiyle, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı bu sezon oynanan 4 maçta hiç 3 puanla tanışamadı.


ASLAN İYİ BAŞLADI
Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Galatasaray oldu. Sarı-Kırmızılılar, 3. dakikada Baros ve 11'de Culio ile iki önemli fırsattan yararlanamadı.

Ev sahibi Beşiktaş ilk 10 dakikalık bölümden sonra sahada dengeyi kurdu ve öne geçmek için Galatasaray kalesine yüklenmeye başladı.

SIMAO VURDU AYKUT İZİN VERMEDİ
Bobo ve Quaresma ile etkili olmaya başlayan Siyah-Beyazlılar'da, 18. dakikada Simao'nun sol çaprazdan çektiği şut kaleci Aykut'ta kaldı.

Bu dakikadan sonra maç orta saha mücadelesi şeklinde geçerken iki takım da kontra ataklarla gol aradı.

KAZIM KAÇIRDI
Konuk Galatasaray'da 28. dakikada Kazım'ın çektiği sert şut kale çizgisine paralel gitti ve Sarı-Kırmızılılar, mutlak bir golden oldu.

İlk 45 dakika 0-0'lık skorla geçilirken ikinci yarıya ise Beşiktaş etkili başladı.

Sağlı sollu ataklarla Galatasaray kalesine gelen Siyah-Beyazlılar, rakibini zorlamaya başladı.

BOBO BOŞ KALEYE KAÇIRDI
54. dakikada Quaresma'nın sağ çaprazdan sert şutunu Aykut tokatladı, dönen topu önünde bulan Bobo, topu kafayla boş kale yerine direğe nişanladı ve Siyah-Beyazlılar net fırsatı değerlendiremedi.

YİNE BOBO, YİNE DİREK
Ev sahibi Beşiktaş, bu pozisyondan 3 dakika sonra bu kez sol kanattan etkili geldi. Quaresma'nın pasında Bobo topu kontrol ederek kaleye gönderdi ancak direk yine gole izin vermedi.

ÖNCE AURELIO
Siyah-Beyazlılar gol için yorulan G.Saray'ı adeta abluka altına aldı ve 59. dakikada Aurelio'nun kafasıyla öne geçti.

SONRA SIMAO
Bu golden sadece 2 dakika sonra henüz statta Aurelio'nun gol anonsu yapılırken, Simao
Sabrosa ince bir dokunuşla topun dibine girdi ve durumu 2-0'a getirdi.
Skor avantajını eline geçiren Beşiktaş'ta usta ayaklar İnönü'de taraftarların da istediği gibi ilerleyen dakikaları deyim yerindeyse şov yaparak geçirdi.

SERVET İZİN VERMEDİ
Beşiktaş 83. dakikada farkı 3'e çıkarma şansını değerlendiremedi. Hızlı gelişen atakta Bobo kaleci Aykut'u geçerek topu kaleye gönderdi ancak Servet çizgide topa ayak koyarak gole izin vermedi.
İlerleyen dakikalarda her iki takımda gol bulmaya yaklaşsa da skoru değiştiremedi ve Beşiktaş, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 47'ye yükseltirken, Galatasaray ise 37 puanda kaldı.
İSMAİL KORKUTTU
Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı 82. dakikada oyun dışında sakatlandı. Maç sonrası açıklamada bulunan Beşiktaş doktoru, "Riske atmamak için oyundan aldık. İstanbul BŞB ile oynanacak Türkiye Kupası finalinde sahada olacaktır" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ: 2 - GALATASARAY: 0

STAT: Fiyapı İnönü
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Cem Satman

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Sivok, İbrahim Toraman, İsmail (Dk. 82 Rıdvan), Quaresma (Dk. 81 Onur), Fernandes, Aurelio, Simao, Guti (Dk. 76 Hilbert), Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Tayfur Havutçu

GALATASARAY: Aykut, Serkan (Dk. 46 Aydın), Servet, Gökhan, Çağlar, Ayhan, Culio (Dk. 80 Pino), Mustafa (Dk. 64 Hakan Balta), Kazım, Arda, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Ünder

GOLLER: Dk. 59 Aurelio, Dk. 60 Simao (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Dk. 23 Serkan, Dk. 59 Arda, Dk. 68 Baros (Galatasaray), Dk. 70 Ekrem (Beşiktaş)

İLK YARIDAN POZİSYONLAR
4. dakikada Beşiktaş savunmasından topu alan Baros'un ceza alanı önünden şutunda, meşin yuvarlak yandan farklı bir şekilde auta gitti.
13. dakikada sağ çaprazda topla buluşan Simao, ceza alanına girdiği anda sert vurdu, ancak kaleci Aykut meşin yuvarlağı yumruklayarak uzaklaştırdı.
30. dakikada Culio'nun soldan ortasında arka direkte boş pozisyonda topla buluşan Kasım'ın yerden sert şutunda, kaleye paralel giden meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere çıktı.

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR
54. dakikada Guti'nin pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Quaresma, ceza alanına girdiği anda sert vurdu, ancak kaleci Aykut meşin yuvarlağı çeldi. Altıpasın önünde topu önünde bulan Bobo'nun kafayla boş kaleye atmak istediği meşin yuvarlak, yan direğe çarparak ceza alanı dışına çıktı.
56. dakikada Baros'un ceza alanı önünden sert şutunda, top yandan auta gitti.
57. dakikada Quaresma'nın soldan ortasında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Bobo, dönerek sert vurdu, ancak meşin yuvarlak bir kez daha yan direkten dönerken, savunma topu kornere attı.
59. dakikada Beşiktaş, Guti'nin sağ çaprazdan kullandığı serbest atış sonucunda golü buldu. Guti'nin ceza alanına gönderdiği topla buluşan Aurelio, meşin yuvarlağı güzel bir kafa vuruşuyla filelere attı: 1-0.
60. dakikada Fernandes'in vuruşunda Galatasaray'ın uzaklaştırmaya çalıştığı topu yakalayan Simao, meşin yuvarlağı rakiplerinden kurtararak ceza alanına girdi. Ceza alanı içinde kaleci Aykut ile karşı karşıya kalan Simao, kalecinin yatarak müdahale etmeye çalıştığı topu üstünden atarak golü kaydetti ve farkı 2'ye çıkardı: 2-0.
76. dakikada sağ çaprazdan topla ceza alanına giren Kazım'ın şutunda, meşin yuvarlak kaleci Rüştü'de kaldı.
83. dakikada Galatasaray savunmasının hatasında topu alan Bobo, kaleci Aykut'un ceza alanına çıktığı anda önemli bir pozisyon yakaladı. Bobo, kaleciyi geçerek topu kaleye göndermek istedi, ancak altıpasta iyi pozisyon alan Servet, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
88. dakikada Aydın'ın sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Baros'un volesinde meşin yuvarlak kaleci Rüştü'nün müdahalesi sonrası üst direğe çarparak oyun alanına döndü ve savunma daha sonra topu kornere attı.


htspor
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 22:59


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Pendik Oto Ekspertiz webmaster blog iş fikirleri çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta