sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Türk ve Dünya Futbolu
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Türk ve Dünya Futbolu Dünya futbolu ilgili haber ve yorumlar.Türk milli takımımız,dünya ve avrupa kupaları


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 11-07-2010, 21:12   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Liverpool:2 Chelsea:0 / Chelsea ''El Nino''ya dayanamadı...

Premier League'de 11. haftanın merakla beklenen dev maçında lider Chelsea'yi konuk eden Liverpool, rakibini "El Nino" lakaplı İspanyol yıldızı Torres'le devirdi; önemli bir galibiyet elde etti: 2-0




(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Liverpool [2 - 0] Chelsea
11' [1 - 0] F. Torres
45' [2 - 0] F. Torres

Premier League'de 11. haftanın merakla beklenen dev maçında Liverpool ile lider Chelsea, kozlarını Anfield Road'da paylaştı.

Ev sahibi "Kırmızılar" sahaya; Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Konchesky, Meireles, Lucas, Kuyt, Gerrard, Maxi, Torres 11'i ile çıktı.

Konuk Maviler ise sahada; Cech, Ivanovic, Terry, Alex, Cole, Ramires, Mikel, Zhirkov, Kalou, Anelka, Malouda 11'i ile yer aldı.

Dev mücadele kontrollü bir oyun anlayışıyla başlarken, golü bulan taraf Liverpool oldu. Sakatlıktan dönen Kuyt'ın ceza sahasına gönderdiği pasa hareketlenen Fernando Torres, düzgün bir vuruşla Cech'i mağlup etti ve 11. dakikada takımını öne geçirdi.

Golden sonra orta saha mücadelesi şekline bürünen ilk yarının son anlarında Liverpool, farkı 2'ye çıkarttı. 45. dakikada orta sahada topu kapan Meireles'in pasıyla sol çaprazda topla buluşan ve içeriye kat eden Torres, harika bir vuruşla topu köşeden ağlara yollayarak kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı.

Anfield'da çıktığı 47 Premier League maçında 44 gole ulaşan Torres, Anfield'da Chelsea ile yapılan 5. maçta 6. golünü atarak, takımının soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitmesini sağladı.

Hastalığı nedeniyle maça yedekler kulübesinde başlayan Drogba'nın eksikliğini hisseden Chelsea'de, golcü oyuncu; Kalou'nun yerine ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

İkinci yarıda topa daha çok sahip olan ve pozisyonlar yakalayan Chelsea, 66. dakikada Malouda ile Reina'yı aşamazken; Liverpool da Kuyt'la 74. dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

86. dakikada sağ çaprazdan içeriye giren Anelka'nın şutunda Reina'dan seken top üst direkten geri geldi; Drogba'dan önce araya giren Carragher, meşin yuvarlağı Reina'ya teslim etti.

Aynı dakika içinde savunmanın arkasına atılan uzun topu Reina ayaklarının arasından kaçırmasına rağmen çabuk bir reaksiyon göstererek, meşin yuvarlağı yakalamayı başardı.

Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan Liverpool, "El Nino"nun golleriyle Chelsea'yi devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.

Liverpool 11 maçta puanını 15'e yükseltirken; düşme bölgesinden uzaklaştı. Yenilmesine rağmen haftayı 25 puanla zirvede tamamlayan Chelsea'nin, takipçisi Manchester United ile arasındaki puan farkı ise 2'ye düştü.
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 23:35


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog boşanma avukatı istanbul
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım