Rakamlar böyle diyor, Beşiktaş üst üste sakatlıklar yaşıyor...
Quaresma ve Guti gibi yıldızları kadrosuna katan ve estetik futbol oynayan Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezona göre daha fazla ısırıldığı ortada. Quaresma (Rapid Wien maçında sakatlandı) ve Guti (İdmanda sakatlandı) gibi yıldızlar sakatlık kurbanı olurken ligdeki tabloya bakıldığında rakiplerin Beşiktaş’a karşı daha agresif olduğu bir gerçek. Peki geçen sezonla bu sezon arasındaki fark sadece faullerle mi sınırlı. Değil?
TOP KAYBINDA GERİLEDİ
Tabloya göre galibiyet sayısı, atılan gol ve girdiği gol pozisyonunda olumlu anlamda büyük bir farklılık var... Ve işin garip tarafı geçen sezonun en fazla oynayan oyuncusu bu sezon da değişmiyor. İlk sırayı yine Fabian Ernst kapıyor. Geçen sezona Kartal’ın gerilediği bölüm ise ikili mücadelede top kaybı olarak dikkat çekiyor. Bu sezon 7 maçta160 top kaybı yapan Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon bu rakam 119’da kalıyor. Verdiği gol pozisyonunda da geçen sezon 16-35 önde görünüyor.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.