Milat olsun..
Taraftarın gönülden alkışlarından sonra Fenerbahçeli futbolcular sahaya, “Sayın Özhan Canaydın'ı saygıyla anıyoruz” pankartıyla çıkacak. Herkesin dileği bu tablonun sürmesi..
28 Mart 2010 , 09:50
Beyefendi ve mütevazı kişiliği, centilmenliğiyle taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kuran Galatasaray eski Başkanı rahmetli Özhan Canaydın’ın vefatı büyük üzüntü yaratırken, yıllardır özlemini çektiğimiz bir tablonun yaratılmasına da aracı oldu. Başkan Aziz Yıldırım, resmi internet sitesi aracılığıyla yayınladığı başsağlığı mesajında, “Değerli dostum, spor adamı ve gerçek bir beyefendi” sözlerini kullanmış; Manisaspor ile oynanan kupa maçı öncesi Canaydın için düzenlenen saygı duruşu sırasında Sarı-Lacivertli taraftarlar hep birlikte ayağa kalkmış ve 1 dakika boyunca gönülden alkışlarını göndermişti. Kaptan Alex de yaptığı açıklamada bu tabloya katkıda bulunmuş ve “Alkış beklemiyoruz ama saygı istiyoruz. Büyük Galatasaray taraftarının bunu esirgemeyeceğine inanıyorum” demişti. Ve son adım; Sarı-Lacivertli futbolcular da bugün sahaya, “Sayın Özhan Canaydın’ı saygıyla anıyoruz” yazılı bir pankartla çıkacak. Bunun için federasyona gerekli başvuru yapıldı ve izin alındı. İki takım taraftarlarının internet siteleri aracılığıyla yaptıkları, “Kesinlikle küfür etmeyelim” açıklamaları da bu tabloya katkıda bulundu. Şimdi beklenen, bugünün rahmetli Özhan Canaydın’ın hayalini kurduğu şekilde, “centilmenlik” yolunda bir milat olması.
ajansspor
|