![]() |
|
Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Souness bayrak dikti ben de... Galatasaray ile sözleşme imzalayan Lucas Neill, çarpıcı açıklamalarda bulundu., Galatasaray, Everton'dan transfer ettiği Avustralyalı futbolcu Lucas Neill, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde düzenlenen imza töreniyle, kendisini 1,5 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. 12 NUMARAYI GİYECEK İmza töreninde, kulüp başkan yardımcısı Ali Haşhaş ve 1970'li yılların Galatasaraylı ünlü savunma oyuncularından Muzaffer Sipahi hazır bulundu. Tören sonunda Lucas Neill, 12 numaralı forması giyip, GSBonus şapkası ve atkısıyla bayrak önününde basın mensuplarına poz verdi. Neill'e, GS Mobil hattı da hediye edildi. SIKINTI YAŞAMAYACAĞIM Neill, basın toplantısına "15 seneden beri İngiltere'de oynuyordum. Eşim de İngiliz. Artık başka ülkede oynamak istiyordum. Eşim de bunu istiyordu. Ocak ayında teklif gelince ve bu teklifin de Galatasaray'dan gelmesiyle İngiltere'den ayrılıp Türkiye'ye geldim" sözleriyle başlarken "Rijkaard ile konuştum. Ben buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim. İstanbul'a adaptasyonumun uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Harry Kewell yakın arkadaşım. Daha önce Neeskens iel de beraber çalıştım. Burada herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum" dedi. "SABRİ'Yİ, ELANO'YU, NONDA'YI, BAROS'U VE ARDA'YI TANIYORUM" Neill, Kewell hakkında ise "Harry Kewell bana kulüple ilgili olumlu şeyler söyledi. 1.5 yıllık sözleşmem var. Umarım burada olmam onu da etkiler ve Galatasaray'da devam eder" ifadesini kullandı. Shabani Nonda ile Blackburn'de beraber oynadıklarını da kaydeden Avustralyalı futbolcu "Sabri'yi tanıyorum. Arda Turan ile oynamak için sabırsızlanıyorum. Elano, Baros gibi futbolcuları tanıyorum. Tugay ile beraber oynadık. Graeme Souness benm menajerimdi. Onun da Fenerbahçe maçında sahaya bayrak diktiğini biliyorum. Belki farklı bir şeyler yaratılabilir. Ben de mutluluk duyarım" ifadesini kullandı. "TÜRKİYE EMEKLİLİK YERİ DEĞİL" Oynadığı mevkii konusunda sorulan sorulara esprili bir şekilde "Benim için önemli olan ilk 11'e girmek. 11'e girersem forvet de oynayabilirim. Ama ben defans oyuncusuyum" diye cevap veren tecrübeli futbolcu "Türkiye'nin emeklilik yeri olduğunu düşünmüyorum. Burası çok kaliteli bir lig. Türkiye'nin lig sert ve kaliteli olduğunu düşünüyorlar İngiltere'de. Galatasaray Avrupa'da da çok meşhur tanınan bir ekip. Türkiye Ligi'ni de İngiltere'den takip ediyordum" açıklamasını yaptı. Neill sözlerini "Haldun Üstünel'e teşekkür etmek istiyorum. Benimle çok ilgilendler. Geçtiğimiz hafta Haldun Bey'le toplantı yaptık ve 10 dakika sürdü" şeklinde noktaladı. kralspor |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|