![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Bak bir tanem ![]() Dışarıda rüzgar dalları kırıyor.Yağmur da yağıyor duyuyormusun ? Işık aradığım böyle gecelerde ![]() Kuşların saçaklara üşüştüğü ![]() ![]() ![]() Karanlığa güneşi soruyorum hep. Saçlarımı bir kat daha kırartıp sıcaklığını aıyorum. O soğuk yel ise hala bacalarda uğulduyor. Özlemim büyüyor içimde. Uzaktan titrek çan sesleri duyuyorum ![]() ![]() İlkbaharım ![]() ![]() „Bir gün ![]() İşte o elbetlerde zincirliyim. Pranga mahkumlarınca tutsağım. Sana yönelecek gücü sende arıyorum.. Talan olmusluğumun „ kırık döküklüğünde“ Güçsüz fakat umutluyum...!! Bak... Yine bütün işıklar söndü pencerelerde.İçime düşen kor yakıyor beni.Bir günmü geçti üzerinden gençliğimin ![]() ![]() Ben canım; „Ben mühürlenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kapkara sonsuz göğün altında ![]() Bu gün sorguluyor ve yargılıyorum hayatımı yine... Her zamanki gibi susmakmı doğru olur diyorum. Susmak... Yağmurdan arta kalan bir tutam bulut bile ağır geliyor omuzlarıma ![]() Oysakı gülümsemeyi ne cok seviyorum...!!! Eteğime dökülen ağıtları toplayıp senin kapına türkü türkü bırakmak geliyor içimden. Senin de sesin aşıp geliyor çökmüş bir dağ üstünden. O dağların altında kalmış ben; kapkara bir sitemle kadere ağlaşıyorum. Bu yaralı bakışlarla hiç bir şeyi tutamam. Biliyorum gönül koymam ![]() Ne yapayım !!!! Böyle gecelerde dağılıyorum. Ellerim yuvasına uçuyor ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle geceler olgunlaştırıyor beni... Sevgimi haykırmak istediğim anlarda; SUSMAYI.. Hıçkırıklardan boğulmak yerine;GÜLMEYİ... Gitmek yerine; geri dönüp daha SIKI SARILMAYI... .....VE HERKESTEN BİRİNİ; Canımdan çok sevmeyi öğretiyor böyle geceler... Sabretmeyi öğreniyorum .. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|