![]() |
![]() |
#1 |
![]() Hazreti Vahşi Hazreti Hamzayı Şehit ettiğinde
bastan sona radıy ![]() Resullah onu şehit edenin Vahşi oldugunu ogrenmıstı ve cok hiddetlenmişti Zaman gececekti Hazreti Vahşi bir vesile ile Müslüman olacaktı Artık vahşi Resullah ın karşısında ama içinde bir korku içinde bir heyecan içinde bir sızı Ben geldim ya Resullah Müslümanım artık diyecekti Resullah çok sevinecek Resullah çok mahzun olacaktı o anda yüzünde bir hüzün vahşiye bakıyordu Amcasını görüyordu sanki o anı şehitlik anını Sonrasında Benim karşıma cıkmasan diyecektı seni gördükçe amcam gelıyor aklıma cok üzülüyorum emir telekki edecekti hazretı vahsi görünmeyecekti herkes mescitte vahşi sutunlar arkasındadır yaklasamamak Resullaha metreler mesafesınde olmak ama ona dokunamamak belkı olsun dıyecektı olsun musluman oldumya Ona ummet oldumya buda buyun nimetti demiştir elbet.. sonrasında Resullah vefat edecektı Mescit öksüz Mescit yetim mescit sahipsizdi sanki Hazreti vahşiii söz vermişti ya yaklasamıyordu mescide sanki sanki Resullah hep oradaydı ya Ve bir gündü Hazreti vahşi mescid arkasındadır yine üzgün gözleri yaşlı özlüyordu çünkü hem ne özlüyordu hem ne kadar dokunamamıstı Resullaha ya ve o dem bir ses yükseliyordu Vahşiii ne bekliyorsun Mescit seni bekler gir artık mescite sanki zaman durmustu sanki mekan yok olmustu vahşi huzurdaydı.. Sonrasında Yalancı bir peygamber cıkıyordu Vahşi onu öldürecekti belliki bu şeref onu REsullaha yakın kılacaktı.. Ezgi bu satırlar üzerinden esinlenilerek yazılmıs kim dayanabilir ki 10 metre mesafede Resullaha dokunamamak Vahşi öyle bir sahabi onunda sınavı oylemıs.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|