![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ..esas kız masaLından çıkıy0r esasLı sevenini buLamadı diye! Ben bir sana verdiqim bir dua’nın kavqasındayım…. BiLsen de biLmesen de…. Acıya baş qöz ettiğin kaç düş(üş)ün kaLdı daha ? İLk öLdüqümde 18 yaşındaydım. İçimdeki qizLi çatıkatında yeniden doqduqumda 18 yaşında. ..bir şiirin içine sıqındım, ayrıLıkLar dinince haber verin.. ![]() Sen qittin Lanetli t0humundan başka bir sevdaya yer kaLmadı bende… ![]() Farzet ki bir rüzgardım, esip geçtim hayatından... ![]() KayıtLara sevda hırsızı diye geçti adın ![]() dün aynı yaqmurda ıslanıy0rduk... buqünse yaqmurlar sadece qözLerimde... ![]() Tersine akan nehirLer qibi yaşıy0rm aşkı. Durmuy0r sana akışLarm! Düştük / KırıLdık / DaqıLdık / 0ysa biz hep bir’dik.. Adın dudakLarımdaki en büyük dua! ![]() Ebedi bezgin bi haLdeyim. ![]() AnLıyorum....Ben öLdükten s0nra kıymete bindim!.. öLü d0qmuş hayaLLer(im).. Sonsuz bir ertelemeydi hayatım. seninle düşlerimi, heyecanlarımı, çocukluğumu, acılarımı aldattım... Aç qeLmiştin, sevqime d0ydun ve qittin… ParçaLanmış ömrüme yama yapıy0rum bıraktıqın hüznü... ![]() Cesedimde parmak izLerin var! YaşanmışLıkLar(-ımız) tebessüm ediy0rLar her köşede. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|