Romanya'nın başkenti Bükreş'in dışında bulunan hayvanat bahçesinde bir jaguar kafesinden kaçtı. Akşam saatlerinde meydana gelen olay hayvanat bahçesi görevlileri tarafından korkutularak rahatsız edilen jaguarın, tel örgüleri yırtarak dışarı çıktığı belirtildi.
Kafesin dışına çıkmayı başaran jaguar, evcil olduğu belirtilen bir köpeği öldürerek hayavanat bahçesi sınırları dışına çıkmaya çalışırken görevliler tarafından öldürülerek durduruldu.
Meselenin göründüğünden daha tehlikeli olduğunu savunan hayvanat bahçesi görevlileri, "O esnada hayvanat bahçesi içinde halen ziyaretçiler vardı. Şans eseri kimseye birşey olmadı. Jaguarı yakalayamayacağımız için öldürmek zorunda kaldık" açıklaması yaptı. Bükreş Belediyesi olayla ilgili soruşturma başlatı.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.