sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > Türkiye ve Dünyadan Haberler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada .

 
 
Seçenekler Stil
Okunmamış 08-16-2008, 11:22   #1
Kullanıcı Adı
kelebek35
Standart Key parasını alamayanlara müjde

HAK-SEN kimlik numarası eksik olduğu için KEY alamayanlarla ilgili çalışmanın yapıldığını açıkladı
Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi, KEY hesaplarında alacağı olmasına rağmen kimlik numarası eksik olması nedeniyle 2 milyonun üzerindeki hak sahibine ödeme yapılamadığına dikkat çekerek, bu sorunun çözülmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu ve Ziraat Bankası’nın şifre sistemi ile ilgili çalışma yaptığı, kurumların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ndan onay beklediğini söyledi.

Hak-Sen Genel Başkanı Ayhan Çivi, KEY hesaplarında alacağıgözükmesine rağmen ilgili kurumlarca Emlak Bankası’na kimlik numarası bildirilmeyen hak sahiplerine ödeme yapılmadığını ifade ederek, hak sahiplerinin itiraz etmeleri halinde sadece bu eksikliğin giderilerek ödeme yapılması için üç aylık bir sürenin geçmesi gerektiğini söyledi.

2 MİLYONDAN FAZLA HAK SAHİBİ MAĞDUR EDİLDİ

Bu süre içinde 2 milyonun üzerinde hak sahibinin mağdur edileceğinin altını çizen Çivi, şunları kaydetti: “Bu sorunun kısa sürede çözülmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu’nunçalışma yaptığı, Ziraat Bankası’nın da şubelerine bu konu ile ilgili yazı gönderdiği bilgisini aldık. Buna göre, sigorta sicili ile bağlı bulundukları sigorta il müdürlüklerine başvuran her bir hak sahibi için belirlenecek tanıtım şifreleri Ziraat Bankası’na bildirilecek. Hak sahipleri kendilerine de verilecek bu şifrelerle Ziraat Bankası şubelerine başvurarak KEY’lerini alacaklar. Ancak ödemelerin yapılabilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu ve Ziraat Bankası Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ndan onay bekliyor.


haber10
kelebek35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 15:54


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı