2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 3. Grup 8. maçında Milan Baros'un tam 4 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada Çek Cumhuriyeti evinde, zayıf rakibi San Marino'yu 7-0 mağlup etti.
Çek Cumhuriyeti'nde oynanan ve ilk yarısı da ev sahibi takımın 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Çekler'in golleri 28, 44, 45 (penaltı) ve 67. dakikalarda Milan Baros, 48. dakikada Sverkos, 86. dakikada Necid ve 90. dakikada Hubschman'dan geldi. Milan Baros attığı gollerden sonra ilginç sevinçleriyle de dikkat çekti.
San Marino 82. dakikada Bacciocchi'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı ve son 8 dakikayı eksik tamamladı.
Çek Cumhuriyeti bu galibiyetle puanını 12'ye yükseltip gruptan çıkma şansını sürdürürken, attığı 5 golle de averajını düzeltti. San Marino ise 9. maçı sonunda da puanla tanışamadı.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.