![]() |
|
Msn - Gmail - Yahoo - ICQ Msn, Gmail, Yahoo vs. ile ilgili paylaşımlar burada. |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . . ßi†éη вiя ΘyuИuη ΘyunCαk™ ßéвéqiyM ●๋: ![]() " Aklımı kullanmayı ... " Beni takmayanı takmamayı ... " Verdiqim Deqeri Haketmeyen İnsanLarı SiLmeyi .. " Arkama dönüp bakmamayı... İnsanları değiştiremeyeceğimi ... " İnsanların dolduruşuna gelmemeyi ... " Çamura taş atmamayı ... Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek birşey yapmamayı... " Gözyaşlarımın değerini bilmeyi .. " ve onları değmeyecek şeyler için harcamamayı... Bir çift tatlı söze kanmamayı... " Ben izin vermeden" kimsenin beni üzemeyeceğini... " Kendimin herşeyden " önemli olduğunu " ÖĞRENDİM... ![]() $imdi én açık rénqindé qözLériN $imdi ßénimLésin Tüm kayqıLardan uzak.. anLatıLmaz ßir $éy var aRamızda ..Hazin.. $iir qißi ßir $éy séninLé ya$amak .. ѕσηѕυzα dєк ѕαdєcє O Söz dinlemez şu yüreğim senin için divaneyim…!! Yoktum ben , ѕєηdєη öηcє уσктυм sanki. ѕєη qєLdiη varlığını bildim. Sen geldin bir dσкυηυşυη, bir öρüşüη nasıl da büyük bir hazza dönüştüğünü gördüm. Seni sevmesi kolay ayrı kalmak zor, unut demesi kolay gelde bana sor.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|