![]() |
|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#11 |
![]() Ben âşkımı Sonbahar’da yaşadım.
Aldırmadım “âşklar yazın yaşanır.” Sözlerine, Ve aldırmadım şaşkın şaşkın bakan gözlere, Ben âşkımı Sonbahar’da yaşadım. Ben âşkımı Sonbahar’da yaşadım. Hani okulların ilk açıldığı günler var ya İşte o zamanlar başladı gönlüm atmaya. Sonbahar’ın ilk günlerindeydi gözlerine ilk bakışım, İlk gülüşüm, ilk yıkılışım ve ilk âşık oluşum. Eylül yağmurları gibi süzüldün gözlerime Hazan yaprakları gibi düştün yüreğime. Ben âşkımı Sonbahar’da yaşadım. Ben âşkımı Sonbahar’da yaşadım. Hiç beklemedim ilk cemre toprağa düşsün diye Hiç beklemedim bahar olsun güller açsın diye. Sonbahar’da açmakmış benim kaderim Bahar değil, hazan gülü sevmekmiş kaderim. Eğer seninle ayaz yemekse kaderim Hiç üzülme gülüm, ben ayazı severim. Gözlerinden yüreğime sevda taşıdım Ben âşkımı Sonbahar’da yaşadım. Ben âşkımı sonbahar’da yaşadım. Bir başka parlıyor yıldızlar Sonbahar’da Bir başka doğuyor dolunay semada. Gökyüzüne adını yazdım yıldızlarla Ve adımı yazdım adının yanına. Gözlerine bakarak “seni seviyorum” diyemedim ya Şimdi dolunaya bakıp söylüyorum, duy ey dünya. Gözlerimi, gözlerine mıh gibi çaktım Ben âşkımı Sonbahar’da yaşadım. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|