![]() |
|
Msn - Gmail - Yahoo - ICQ Msn, Gmail, Yahoo vs. ile ilgili paylaşımlar burada. |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#11 |
![]() '' BizsizLiğimiz '' dayatıLmaya çaLışıyor üçüncü eLLerce ![]() Uğraşamıyor zihnim. Her şey aynı kaLmaz ama bu'dur tek biLdiğim! . ![]() ![]() Sandıkiçinden... ... farklı değiliz ama farklıyız... . ![]() ![]() Şimdi oLmazLıkLardayım. OLmadığından ![]() ![]() ![]() . ![]() ![]() Şimdi bırakın ve gidin beni. Ben sizsiz de yaşarım.Sizsiz de doğar sizsiz de öLürüm ! . Butun pencereLer açık biri kapaLı KederLerim ![]() ![]() . ![]() ![]() Bir kez daha söyLüyorum bak.. Gitme! . ![]() ![]() $imdi sor kendine Gittiğim için mi kaybettim Kaybettiğim için mi gittim . ![]() ![]() geceye saLdırdımen çok kendimi yaraLadım. . ![]() ![]() HataLı soLLadın yine KaLbim soL şeritte kaLdı Yarım deqiL cümLeLerim.. MutLuLuk fiiLinden umut deryası cümLeLer kuruyorum maviLere.. Zifiri bir karanLık iLerLediqimiz ![]() bir öLüm kaLım savaşı qöqsümüzden siLdiqimiz.. Yürü bana doqru harf harf.. ![]() Bir qün buLacaksam biLe parça parça buLmaLıyım seni. UzakLıqımı unut ![]() Şimdi seni bekLiyorum aynı qökyüzünün aLtında. “ Senden başka her şeyi unutacak kadar seviyorum seni ..." Kendimi biLmediqim bir sona hazırLıyorum. Yavaş yavaş anLadım senin için hiçbir şey ifade etmediqimi.. O’nun mutLuLuqunu uzaktan seyrederek yaraLarını sarmayı da öqrenmek gerekir... Aşkın denkLemi çözümsüz. * “ Sen bana “ bir ömür “ uzakken ben sana bir nefes kadar yakınım.. “ BedeLini yüreqimLe ödediqim En masum qünahımdın….” İçimde bir yerLerde qizLi kaLmış o çocuk ruhumu kaybettim sayendee.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|