![]() |
|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#11 |
![]() ![]() Yine geleceğim Sen Bilmeyeceksin Ellerimle yüzüne dokunacağım Gözlerine bakıp seni çok Çok seviyorum diyeceğim Sen duymayacaksın Kimbilir Hayata sımsıkı sarıldığın Yeni bir aşk ateşinde yandığın Yepyeni coşkular edindiğin bir anda Belki Yine geleceğim Sen Bilmeyeceksin Ellerimle yüzüne dokunacağım Sen hissetmeyeceksin Yüreğindeki coşku Mutluluğum olacak Sen bilmeyeceksin Farketmeyeceksin Kimbilir En bitkin anında Yüreğin anılara acılara çarpmaktan yorulmuşken Umutsuzluklar bir yorgan gibi düşlerini örtmüşken En vazgeçilmezinden vazgeçme anında Belkide Yine geleceğim Sen Bilmeyeceksin Ellerimle ellerini tutacağım Sen hissetmeyeceksin Yüreğindeki hüzün Ölümüm olacak Gözlerine bakacağım Seni çok ama çok seviyorum diyeceğim Sen duymayacaksın Yüreğim sana yanacak Senle bitecek Sen hissetmeyeceksin Bilmeyeceksin Ben hep bir adım arkanda olacağım Sen hiç görmeyeceksin ********************* Geldim Yağmurlu bir gündü Kimbilir belkide değildi de Yüreğim hissetmez olmuştu aydınlığı, günü, geceyi Bana geceydi Yağmur yağıyordu yokluğunda Sessizce geçtim kapından Odanın ışıkları yanıyodu İçerde sen vardın Usulca süzüldüm pencerenden Uzanmıştın yatağına O güzel gözlerin dalmıştı yine uzaklara Kimbilir Belki ayrılıkları düşlüyordun içinin yanmasıydı böyle dalgınlığına sebep Belkide yeni aşkların Umut dolu düşleri Hafiften gülümsüyordun O öpmeye doyamadığım dudaklarında Bitmeyesice bir tebessüm vardı Geçmişin güzel anılarımıydı Yüreğinde beliren yeni umut kırıntılarımıydı Kimbilir neydi aklındaki Uzandım yanına Ellerimle yüzüne dokundum Soğuktun her anından Hissetmedin Gözlerine baktım Donuktu hiç olmadığı kadar Görmedin Eğildim kulağına fısıldadım SENİ SEVİYORUM DEDİM Duymadın Usulca öptüm ellerini Kalbim çırpındı Beynim düşlerim parçalandı Farketmedin Yine geldim Sen Bilmedin |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|