![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Üye Listesi | Banlist |
| Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |

![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Onursal Üye
![]() Üyelik tarihi: 25-11-2008
Tecrübe Puanı: 952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() G.Saray Kadıköy'e hücüm etti Galatasaray taraftarı 20 Mayıs'ta Kadıköy'deki final için şimdiden yerini ayırttı. Galatasaray taraftarları çıtayı yükseğe koydu. UEFA Kupası finali için sarı-kırmızılılar şimdiden hazırlık yapıyorlar. 20 Mayıs’ta Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak olan UEFA Kupası finali için Türk seyircilere ayırılan 5 bin 500 bilet için internetten yapılan başvurularda patlama yaşandı. 5 bin 500 bilet için 13 bin talep yapıldı. Bunun 9 bin tanesi Türkiye içerisinden yapılırken kalan 4 bin talep yurt dışında yaşayan Türkler’den geldi. taraflihaber
Şimdi söz bitti.. Hasretin bir kış gibi soğuk. İçim, dışım hazan.. Gül’ler güneş’e doymadan, Sen gözlerindeki baharla gel yüreğime.. Ve ben düşmeden düşsüzlüğüme, Gözlerimden yakala beni ey Aşk ! ... ![]() ![]() bir tek senin görebileceğin bir yerden sana gülümsüyorum... onların duydukları kahkahalarım değil aşkı tarif gerekirse sana anlatayım aşk ne biliyor musun benim sana yaşadığım, senin durmadan üstüne bastığın... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|