![]() |
|
Beyaz Perde Güncel Beyaz perdeden haber ve yorumlar,sinema eleştirileri bu bölümde.Kısaca sinema ile alakalı herşey |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Hasan Karacadağ'ın çektiği Semum filminin setinde "esrarengiz" yaratıklara rastlandı. Filmin basına dağıtılan fotoğraflarında bu yaratıklar oldukça net bir şekilde görülüyor. ![]() Fotoğrafları görenler "acaba film çekilirken bu yaratıklar orada mıydı?" diye düşünmekten kendilerini alamıyor. ![]() Set arkası fotoğraflarda görünen ürkünç ve tuhaf suretlerin dikkatli incelendiğinde filmdeki yaratığı andırdığı kolaylıkla anlaşılıyor. . ![]() Fotoğraflarda bazen ateşin içinde, bazen bir camın arkasında, bazen de ekip çalışanlarından birisinin yüzü üzerinde beliren bu tuhaf şekillerin sebebi ve ne oldukları tam olarak anlaşılamadı ![]() SEMUM NEDİR? İslam inancına göre insanlar kuru bir çamurdan yaratıldı ve insanoğlu yaratılmadan önce dünya üzerinde yaşayan bir takım yaratıklar vardı. Bu yaratıklar kızgın ateşin dumansız alevinden yaratılmış ve daha sonra korkunç bir zehirle birleştirilerek Semum halini almışlardır. İnsanlar dünya üzerine geldikten sonra başta şeytan olmak üzere bazı Semumlar insanları kıskanıp onlara türlü kötülükler yapmaya başlamış. Kısacası Semum, insanın tüm gözeneklerine kadar girip onları zehirleyen çok tehlikeli bir yaratıktır. Vücuduna girdiği insana cehennem gibi bir hayat yaşatır. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() yok artık bukadarına da zuhahahaha
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence de yok artık
![]() ama güsel filmdi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() valla filmi izlemedim bişey diyemem
görüntülerde bana göre biraz fake ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya tmm semum die bişy vardaa bu cin basma filn abartma biraz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya neyse fazla cinlere girmeyelim nolur nolmaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() buyu filmi içinde aynı şeyi sölemişlerdi çok da inanasım gelmiyor sonuçta reklmanın yapmak lazım demi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() reklam olabilir ama gerçekte olabilir yani semum gelmez ama cinler anıldıkları yerlere gelir diye bi söz vardır onlarla çok uğraşırsanız gelir ama bu reklama benziyo pek gerçeklik yanı yok bu arada filme gitmeyenlere öneririm korku adı altında ama korkunç değil dini bir film izlemek isteyen varsa gitsin BENCE
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
ya anlamıyorum sizi apaçık bağırıyo BEN REKLAMIM diye nasıl anlamak istemiyorsunuz. ayrıca benim kişisel fikrim hiçbir korku filmi izlenmeye değmez hele türklerin yaptıkları komedi cihetinde belki ![]() Ama türk yapımı komediler izlenmeye değer çünkü tek becerebildiğimiz bu ve duygusal ağırlıktaki filmler.Fazla masraflı olmadıklarından dolayı herhalde ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bende gerçek demiyorumki zaten sadece olabilir diyorum yukardada söylediğim gibi korku değildi dini içerikli bi filmdi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|