sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Türk ve Dünya Futbolu
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Türk ve Dünya Futbolu Dünya futbolu ilgili haber ve yorumlar.Türk milli takımımız,dünya ve avrupa kupaları

Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler Stil
Okunmamış 06-30-2010, 15:23   #1
Kullanıcı Adı
ĄηêŁkå39™
Talking Arda Kaçırır, Nihat Behlül'e Döner

Arda Kaçırır, Nihat Behlül'e Döner


Arda golü kaçırıyor, Türkiye'de futbol bitiyor, Nihat Kahveci Behlül'e dönüyor.. İşte Nike'tan mükemmel bir reklam filmi..




Nike, A Milli Futbol Takımı oyuncuları Arda Turan, Nihat Kahveci ve Hakan Balta ile Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri’nin bir arada olduğu ve futbolseverleri çok heyecanlandıracak bir reklam filmi çekti.


“Geleceği Sen Yaz” adlı bu videoda Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink de ünlü sporculara eşlik ediyor.


Ana tema şu;
Futbolda tek bir pas ile bir futbolcu veya bir takım manşetlere taşınabilir, tek bir şutla gelen gol bir ulusu büyük bir mutluluğa ulaştırabilir. Belki de kaçan bir şut da bir milletin yıkıldığı bir an olabilir.


Nike’ın “Geleceği Sen Yaz” temalı kampanyası kapsamında çekilen, A Milli Takım Teknik direktörü Guus Hiddink, Milli Futbolcular Arda Turan, Nihat Kahveci, Hakan Balta ile milli basketbolcu Kerem Tunçeri’nin oynadığı filmde, futbolun bu özel anları vurgulanıyor ve gol olmayan bir şutun bir ülkenin futbola bakışını nasıl değiştirdiği anlatılıyor.


-NİHAT BEHLÜL'E DÖNÜYOR-
Filmde, Arda Turan’ın bir milli maç sırasında attığı şut kale direğinden dönüyor ve Türkiye’de hayat futbol adına duruyor. Futbol sahaları piknik alanı olarak kullanılmaya başlıyor.


Kale ağları balık tutmak için, kupalar saksı olarak kullanılıyor. Arda’nın yakın arkadaşı Kerem Tunçeri Arda’nın telefonlarına çıkmamaya başlıyor.


Nihat Kahveci İSE futbolu bırakıyor ve uzamış sakalı ile balık tutarak zaman geçiriyor. Bu görüntüsü ile Nihat Kahveci, ünlü dizi Aşk'ı Memnu'nun finalindeki Behlül karakterine benziyor.


Özetle Türkiye’de herkes futbolu hayatından çıkarıyor. Filmin devamında Arda bir milli takım idmanı öncesinde kendi kendine daha önce kaçırdığı şut pozisyonunu defalarca çalışırken görünüyor. Son bölümde ise Guus Hiddink ile milli futbolcular Nihat ve Hakan, Arda’ya katılarak Türk Milli Takımının geleceğini yazmak için hazırlanıyorlar.


Bir maçta topa her dokunuş o 90 dakikanın, hatta bütün bir turnuvanın ya da sezonun kaderini değiştirebilir. Topa tek bir dokunuş, futbolun geleceğini yazmak için bir fırsat olabilir.


Yönetmenliğini Özer Feyzioglu'nun yaptığı çekimler 3 günde tamamlandı ve yaklaşık 100 kişilik bir çekim ekibi görev aldı. Çekimler Ali Sami Yen Stadyumu, Vefa Stadyumu, Nişantaşı, Etiler, Zeytinburnu gibi birçok semt ve mekanda gerçekleştirildi. Çekimlerde birçok Nike filminde futbol aksiyon planlarının koreografisini yapan Andy Ansah yer aldı.













Click this bar to view the full image.


VIDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
ĄηêŁkå39™ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 06-30-2010, 15:46   #2
Kullanıcı Adı
_SoN_
Standart

güzel olmuş
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 06-30-2010, 17:01   #3
Kullanıcı Adı
MetinCeylan
Standart

Teşekkürler güzeldi.
MetinCeylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 01:01


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı