Süper Lig'in son haftasında küme düşen Diyarbakırspor ile ligi 7. sırada tamamlayan Eskişehirspor arasında oynanan maçta son dakikalarda oyuna giren 15 yaşındaki Fatih Nuri Aydın, bir ilke imza attı. Fatih'in özellikleri şöyle: Sezonu iyi bir yerde bitiren Kırmızı Şimşekler'in 2-0 kazandığı maçın son anlarında oyuna giren 1995 doğumlu Fatih Nuri Aydın, Turkcell Süper Lig'de maça çıkan en genç oyuncu olma ünvanını elde etti.
Ocak ayında profesyonel olan ve takımının U15 yaş kategorisinde gösterdiği performansla Rıza Çalımbay'ın dikkatini çeken Fatih Nuri Aydın dün oynanan Diyarbakırspor maçının son anlarında sahadaki yerini aldı.
İlk kez forma giydiği için mutlu olduğunu ifade eden fatih Nuri Aydın maçtan sonra yaptığı açıklamada duygularını şöyle ifade etti: "İlk maçımdı ve onur duydum. Oyuna girmeyi beklemiyordum ama çok istiyordum. Oyuna gireceğimi öğrendiğim zaman çok heyecanlıydım. Maç içinde ağabeylerimin büyük desteğini gördüm" dedi.
ÇALIM VE ŞUTLARI DİKKAT ÇEKİYOR
Eskişehirspor’un U15 takımında forma giyen Fatih Nuri Aydın top saklaması, çalımlarıyla ve uzaktan şutlarıyla oldukça dikkat çekiyor.
En genç oyuncu rekoru 2003 yılında Adanaspor formasıyla Turkcell Süper Lig'e adım atan 1987 doğumlu Gürhan Gürsoy'a aitti.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.