![]() |
|
|
#1 |
|
Onursal Üye
![]() Üyelik tarihi: 07-11-2007
Yaş: 39
Mesajlar: 5,808
Tecrübe Puanı: 728
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MALZEMELER
4 Adet orta boy domates 1 Çorba kaşığı fesleğen 6 Çorba kaşığı bayat ekmek içi 4 Çorba kaşığı parmesan yada rendelenmiş kaşar peyniri 3 Çorba kaşığı zeytinyağı Karabiber Tuz HAZIRLANIŞI Domatesleri yıkadıktan sonra bir tatlı kaşığı yardımı ile içlerini boşaltın ve tuzlayın. Derin bir kabın içerisinde ekmek kırıntıları, fesleğen, tuz, karabiber ve zeytinyağını iyice karıştırın. Kaşık yardımı ile hazırladığınız harcı domateslerin içine doldurun ve üzerinden bastırın. (Alt kısımlarının boş kalmaması için ) Isıya dayanıklı, yağlanmış fırın kabına domatesleri yerleştirin, üzerlerine peynir serpip önceden orta derecede ısıtılmış fırında 12 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın
__________________
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|