![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Mühürlediğim yerden açıyorum suskunluğumu... Dudağımda ![]() Çatlak duvarlardan içeriye sızan ölüm sesleri... Bir hasta iniltisinde sıkışıp kalan zaman... ![]() İçimde; kargaşa ![]() ![]() Kesilmiyor içimdeki "Sen" gürültüleri... Birbiri ardına kavuşamayan özlemler biriktirdim ceplerime. Soğuk duvarlar gibi kuru ![]() Her birinin tek ilhamı "Sen"... İçimdeki cinnete yenik düşüp; aşk yüklü fırtnamda ![]() yelkeni "Sen" olan gemiyi martı eşliğinde batırdım. ![]() Bir cinayete kurban giden sen değil ![]() ![]() Umutlarım gece nöbetini ![]() Vuslat karanlığı içimden yana; suskun! ![]() Sen bilmezsin oysa! Susmak; konuşmaktan yana daha çok can yakar. Kulaklarını tırmalar derin sessizlik.İçinde patlatırsın çığlıklarını; duyan olmaz. ![]() Önce içinden başlarsın ölmeye... Her aşk ![]() Acı; ne kadar şiddetli olursa içinde ![]() ![]() yok olur zamansız... ![]() Sevdalı yanım uzak dur! Pusunu ![]() Yoksa bir intihar daha yaşanacak gözlerimde... Tavandan sızan beş parasız bir geçmişin acıları ![]() ![]() Hücremdeki karanlıkta ![]() Yorgun bedenim ![]() Damarlarımdan akan usul usul hiçsizlik! ![]() Ne söylesem küfür gibi ![]() Konuşmayı unutan dilimle sana varmak ![]() ![]() Sen; iki tarafı bir bilinmeyenli acı ![]() ben yüreğinde benliğimi kanatan şizofrenik bir acı... ![]() Bu aşkın denklemi çözülmez be sevgili... Her kayboluşumuz bir eşitsizlik ![]() ![]() Ben; varlığını "hiçsizliğimle" çarptım. Hiçsizliğim sıfırken beni ![]() ![]() Şimdi söyle ; bu aşk denkleminde : "Cümlelerine sığdıracak kadar ![]() Bu yüzdendir ki ![]() Artık hayata "Senli" taraflardan bakmıyorum... ![]() Nefretim ![]() ![]() İçinde ben uyaksız kalırım. Bir yüklem alırsın gözlerimden ![]() "Özne"siz asarım!... Deneme: Belkıs Dokumacı |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|