Atos Forming metal şekillendirme alanında mühendislik odaklı yaklaşım, kaliteli üretim anlayışı ve zamanında teslimat disipliniyle farklı sektörlere çözüm sunar. 2023 yılında Çalı Organize Sanayi Bölgesi’nde sıcak ve soğuk dövme sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulan Atos Forming farklı sektörlerden gelen yönetim tecrübesini güçlü bir üretim altyapısıyla birleştirir. İnşaat projelerinde kullanılan
stud çivisi yüksek dayanım, güvenilir kaynak performansı ve uzun ömür beklentilerini karşılayacak şekilde uluslararası kalite normlarına uygun olarak üretilir. Her ürün sevkiyat öncesinde detaylı mühendislik kontrollerinden geçirilir. 2024 yılında faaliyet alanlarına inşaat ve otomotiv sektörlerini ekleyen Atos Forming özel bağlantı elemanları üretimindeki kabiliyetlerini sürekli geliştirir. Müşteriler için hazırlanan
stud çivisi fiyatları talep edilen malzeme niteliği, üretim adedi, teknik toleranslar ve proje gereksinimleri dikkate alınarak şeffaf biçimde belirlenir. Startup esnekliğini kurumsal süreç yönetimiyle birleştiren Atos Forming taleplere hızlı cevap verirken kalite standartlarından ödün vermez. Böylece müşteriler bütçelerine uygu, teknik açıdan güvenilir ve sürdürülebilir tedarik çözümlerine kolayca ulaşabilir.
Her projenin ihtiyaçları farklı olduğu için
stud çivisi ölçüleri uygulama alanı, taşıma kapasitesi, kaynak yöntemi ve kullanılacak yüzey özelliklerine göre değerlendirilir. Atos Forming’in uzman teknik ekibi müşterilerin çizimlerini ve şartnamelerini inceleyerek en uygun üretim parametrelerini belirler. Sıcak dövme, soğuk dövme ve talaşlı imalat hatlarının sağladığı esneklik sayesinde özel ölçüler hassas toleranslar ve farklı malzeme seçenekleri başarıyla yönetilir. Tüm süreçler mühendislik esaslarına göre planlanır ve izlenir. Güvenilir bir
stud çivisi üreticisi seçmek inşaat projelerinde hem uygulama kalitesini hem de iş programını doğrudan etkiler. Atos Forming taahhüt edilen sürede eksiksiz tedarik sağlayarak projelerin gecikmeden ilerlemesine katkıda bulunur. Üretimin her aşamasında kalite kontrol, ölçü doğrulama ve proses takibi gerçekleştirilir. Çalışanlar, tedarikçiler ve müşterilerle ortak hedef doğrultusunda hareket eden firma, ülkemizde katma değerli üretimi artırmayı ve uluslararası pazarlarda güçlü bir marka olmayı amaçlar.
Başarılı bir
stud çivisi uygulama süreci doğru ürün seçimi kadar uygun ekipman yüzey hazırlığı ve kaynak parametrelerinin belirlenmesini de gerektirir. Atos Forming yalnızca ürün tedarik eden bir firma olmanın ötesine geçerek her projeye özel teknik analiz, tasarım desteği ve süreç danışmanlığı sunar. Uzman ekip uygulama öncesinde ihtiyaçları değerlendirir, olası riskleri belirler ve verimliliği artıracak çözümler geliştirir. Bu yaklaşım, sahadaki hataların azalmasına, işçilik süresinin kısalmasına ve bağlantı güvenliğinin güçlenmesine yardımcı olur. Doğru planlanan bir
stud çivi uygulaması yapı elemanları arasında güvenilir bağlantı oluştururken projenin dayanıklılığına ve kullanım ömrüne önemli katkı sağlar. Atos Forming 2025 yılında devreye aldığı yeni üretim hatlarıyla savunma sanayi projeleri için altyapısını güçlendirirken otomotiv, enerji ve inşaat sektörlerine yönelik çözümlerini de genişletmektedir. Daha çevreci ve ekonomik makine tasarımlarına yatırım yapan Atos Forming rekabet gücünü artırırken kaynakların verimli kullanılmasını destekler. Dört farklı mühendislik alanında uluslararası deneyime sahip kurucu ekip Atos Forming’i dünya markasına dönüştürmek için kararlılıkla çalışır. Bu bütüncül yaklaşım müşterilere kaliteli ürünün yanında planlama, teknik iletişim, sürdürülebilirlik ve satış sonrası destek açısından güven veren uzun vadeli bir iş ortaklığı sunar. Bilgi için hemen
atosforming.com tıklayın.