![]() |
|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Kendi zenginliginden, kisisel cikarlarindan baska bir dusuncesi olmayan bir adam cok pahali bir hediyelik esya kaplama kâgidini bos yere ve kotu bir sekilde kullandigi icin henuz 3 yasinda olan kucuk kizina kiziyor, bagiriyor. Ustelik kucuk kizin yaptigi bu affedilemez yanlisliga
! ofkelenen baba kizinin bu buyuk hatasinin ustune kutunun icinin bos oldugunu gorup daha da ofkelenmis. Kucuk kizin “Babacigim o kutunun ici bos degildi, ben icini opucuklerle doldurmustum” sozu uzerine babanin butun duygu dunyasi alt ust olmus. Yaptiginin ne kadar yanlis bir sey oldugunun farkina varan baba kosup kizina sarilmis. Birlikte uzun uzun gozyasi dokmusler. Bu anlamli olaydan dolayi sarsilan baba o kutuyu tum yasami boyunca yaninda tasimis. Ne zaman keyfi kacsa, ne zaman morali bozulsa, kendini kotu hissetse minik kizinin opucukleriyle doldurdugu kutudan hayali bir opucuk almayi aliskanlik haline getirmis. Yasamin ve mutlulugun sirrinin sevgiden gectigini bilen herkesin bir yerlerinde tuttugu boyle bir kutusu mutlaka vardir. Yoksa da bundan sonra olmalidir. Ama mutlaka olmalidir. Yasamin anlamsizlasmasina yol acabilecek boylesi bir eksIkligi kimsenin yasamasini dilemem. Ici sevgilerle doldurulmus boyle bir kutucugunuz hala yoksa sizin sevginizi alabilecek, anlayabilecek birileriniz yoksa gercekten yasam karsisinda hep kaybeden olmaya yakinsiniz demektir. Onemli olan zor zamanlarinizda bu sevgi dolu kutucuklari cikarip icine bakabilmek mutlu olmanin da en onemli anahtarlarindan biridir. Bir cok seye mala, mulke, varliga sahip olabilirsiniz. Ama bu saydiklarimizin hic birisi bu kucuk kizin hayali bir opucugu kadar degerli olamaz bence. HAKSIZMIYIM? Olmamalidir hem de…….. SEVGI KUTUCUKLARINIZ HEP YANINIZDA OLSUN… Ben Çok Sevdim Bu Yazıyı Biraz Forumu Araştırdım Bulamadım Verildiyse Kusura Bakmayın |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() güzel..
![]() |
|
![]() |
![]() |