Her geçen gün biraz daha değer kazanan kişisel bloglar, sürekli olarak kendi içerisinde de gelişmeye devam ediyor. Her alanda olduğu gibi bu alanda da kaliteli web günlüklerinin yanı sıra kalitesiz (çöp) siteler bulunmaktadır. 'Blog' kavramını yeterince kavrayamamış insanların açtığı bloglar, kültüre yakışmadığı gibi tamamen hit amacı güderek, takipçiyi uzaklaştırmaktadır.
Bu alanda hizmet veren, son derece kaliteli
kişisel bloglarda yok değil. Blog kültürünün son derece farkında olup, takipçinin memnuniyetini esas alan ve her daim fayda sağlayan
weBurak, bunlardan yalnıca bir tanesidir. İlk olarak 2009 yılında kullanıma açılan blog, kısa süre içerisinde büyük başarılar elde etmiş ve adından sıkça söz ettirmiştir. Daha sonra çeşitli sebeplerden dolayı, yazarı tarafından kapatılmasına karşın 2013'ün Ocak ayında tekrar takipçilere açılmıştır. İki dönem arasında gerek tasarım gerek ise içerik bakımından çokça farklılıklar bulunmasına karşın, kalitesinden hiçbir taviz vermemiştir.
Burak Güngör'e ait bir kişisel blog olan weBurak, her geçen gün genişleyen içeriği ile takipçilerine sımsıcak bir ortam oluşturmaya devam etmektedir. Peki bu blog'un içerisinde neler var ? Başta; web tasarım, WordPress, teknoloji, futbol, GSM gibi ilgi gören kategorilerin dışında, genel kültür, sanat dünyası, oyun dünyası ve buna benzer pek çok kategori içeriğini oluşturmaktadır.
Eğer kişisel bloglara ilgi duyan biriyseniz, bu blog'u mutlaka ziyaret etmenizi öneririz. Pişman olmayacağınız gerçeğinin yanı sıra, bağımlılık yapacağı konusunda da garanti veriyoruz.