sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > Türkiye ve Dünyadan Haberler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-09-2011, 13:26   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Pamukoğlu "PKK'yı 365 günde yerle bir edeceğim''




HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, PKK'yı nasıl yok edeceğini açıkladı.


Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "27 yıldır PKK ile mücadele ediyorlar, maalesef gelinen yer PKK'nın amaçladığı yerdir. Ama size söz veriyorum, PKK denilen illeti 365 günde yerle bir edeceğim, onların kökünü ve saçağını yok edeceğim" dedi.

Pamukoğlu, Tekirdağ'da düzenlediği basın toplantısında, Trakya'da verimli arazilerin giderek yerleşim yerlerine dönüştüğünü dile getirerek, kıymetli toprakların beton altında kaldığını söyledi.


Pamukoğlu, "Ben görevimde 17 yer değiştirdim. Edirne Meriç Nehri'nden Zap Suyu'na kadar yerlerde görevlerde bulundum. Trakya'yı iyi biliyorum. Trakya'da 7 yıl görev yaptım. Türkiye'nin genelinde Anadolu ve Trakya'da rahatsızlık şu: Ekonomi batmış. Kimi kastediyorum; çiftçiyi, esnafı, emekliyi, memuru kastediyorum. Durum çok kötü, çok vahim. Ekonomi batmış durumda. Biz siyaset yapmayacağız, halk mücadelesi vereceğiz. Biz politikacı değiliz. Çocuklarımızın geleceği için mücadele eden bireyleriz. Halka inmelisiniz diyen siyaset cambazlarına cevabımız onların düşündüğü gibi olmayacaktır" diye konuştu.

Terör konusuna da değinen Osman Pamukoğlu, "27 yıldır PKK ile mücadele ediyorlar. Maalesef gelinen yer, PKK'nın amaçladığı yerdir. Ama size söz veriyorum, PKK denilen illeti 365 günde yerle bir edeceğim, onların kökünü ve saçağını yok edeceğim" dedi.

Pamukoğlu, "Ergene nehri, fabrika atıkları nedeniyle zamanla kahverengi, zifir bir renge büründü. Ergene, yeniden canlandırılacak. Doğanın kirlenmemesi adına birçok yasa var. Fabrika yöneticileri bu yasalara uyacak. Eğer uymazlarsa fabrikalarını sırtlarına alıp gidecekler"diye konuştu.

Pamukoğlu, bir gazetecinin, polisin askerlikten muaf tutulmasıyla ilgilisorusu üzerine, yurt savunmasının Türk milletinin kültüründe özel bir değeresahip olduğunu söyledi.


"Kimse askerlikten mahrum bırakılmamalı"

Türk gençlerinin hangi mesleğe veya hangi sosyal statüye sahip olursa olsun bu görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Pamukoğlu, hiç kimsenin askerlik hizmetini yerine getirmekten mahrum edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Osman Pamukoğlu, "Türkler için askerlik bir kültürdür. Her Türk'ün askerlik duygusunu yaşaması gerekiyor. Polisler bu duygudan mahrum kılındı. Askerlik yapmayan ve okuldan yeni mezun olan polisler için bir eğitim merkezinin boşaltılması ve burada onlara askerlik eğitimi verilmesi gerekiyordu. Bu iş ne kadar yürür bilemiyorum. Yurt savunması bile siyasi konulara alet edildi" dedi.

Pamukoğlu, Mısır ve Tunus'taki protestoların, Wikileaks belgelerine dayandığını ileri sürerek, "Mısır ve Tunus'u harekete geçiren sebep, Amerikan hariciyesinin Washington'a gönderdiği, Mısır ve Tunus ile ilgili bilgilerdir. İlk önce bir ülkede ekonomik ve siyasi bağımsızlık sağlanmalı. Bunlar yoksa özgürlüktam anlamıyla sağlanamaz" diye konuştu.


"Ağlayarak, sızlayarak siyaset olmaz"

Daha sonra Malkara'ya geçen Pamukoğlu burada da bir konuşma yaptı.

Sözlerine Türkiye'de siyasetin doğru yapılmadığını söyleyerek başlayan Pamukoğlu, "Madenler tüketiliyor. Bankalar satıldı. Meydanlarda Hacivat ve Karagözü oynuyorlar. Ağlayarak sızlayarak siyaset yapıyorlar. Ağlayarak, sızlayarak siyaset olmaz. Bizim için, 'Osman Paşa siyaset yapamaz' diyorlar. Evet biz siyaset yapamayız. Çünkü yalanı, dolanı, sahtekarlığı, hırsızlığı bilmeyiz" diye konuştu.

Türkiye'de tarım ve hayvancılığın durma noktasına geldiğini öne süren Pamukoğlu, Türkiye'nin tarım ve hayvancılıkta dışa bağımlı bir hale geldiğini iddia etti.


Pamukoğlu, şöyle konuştu:

"Düne kadar kendi kendine yeten ve dışarıya ürün satan 7 ülkeden biriydik. Şimdi, dışarıdan 860 bin ton buğday ithal eder hale geldik. Hayvancılığımız da bitti. Yurt dışından anguslar getiriyoruz. Bizim iktidarımız, üretme üzerine kurulacak. Üreteceğiz, çalışacağız ve ihraç edeceğiz." Pamukoğlu, Malkara'daki parti binasında partililerle görüştü ve Hayrabolu ilçesinde de parti binasının açılışına katıldı.

haber3
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 00:10


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı