![]() |
|
Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Ve söz Misimovic'te! Misi, G.Saray’daki form düşüklüğünü açıkladı... ![]() HTSPOR Almanya’nın Wolfsburg takımından transfer edilen Zjjezdan Misimovic, spox.com isimli internet sitesine açıklamalarda bulundu. Boşnak oyuncu, Almanya’dan ayrılmasının kolay olmadığını söyleyerek, “Orada kalmam için uygun çok şartlar vardı ama yeni bir şeyler denemek istedim. Schalke’ye gidemeyince G.Saray’ı istedim. Yeni bir mücadele adına Türkiye’ye geldim” diyerek form düşüklüğünü açıklamış oldu. ÇOK KİMSE ONU ANLAMAMIŞ! Türkiye’yi seçmesine çok kişinin şaşırdığını hatırlatan Misimovic “G.Saray, Avrupa’nın önde gelen ekiplerinden biri. Burada her maçı kazanmamız için müthiş bir baskı var. Wolfsburg’dan farklı olarak hep şampiyonluğa oynanıyor” ifadesini kullandı. Misi şöyle konuştu: Transfer bedelimin ödenmemesi halinde Wolfsburg’a döneceğim şeklinde yorumlara gerek yok, çünkü oraya artık döneceğimi sanmıyorum. Şimdi yeni takımımda başarılı olmak için zamana ihtiyacım var. Yeni bir mantalite, yeni bir şehir ve yeni bir çevreye geldim. Çok iyi oynamadık ancak kazanıyoruz. ‘ARENA HARİKA’ “Arena Stadı harika ve çok güzel. Efsane taraftarımızla orada iç içe olacağız. Yeterli destekle tam gaz yolumuza devam edeceğiz. İkinci yarıyı sabırsızlıkla bekliyorum...” ‘ALMANYA YENER’ “Almanya-Türkiye maçını Almanya kazanır. Normal şartlarda Almanya’nın kendi sahasında galip geleceğine inanıyorum. Türkiye’nin Sabri, Servet, Hamit gerçekleri de var ama bu böyle..” |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|