![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Üye Listesi | Banlist |
| SonForum Siyaset Meydanı Siyasetle ilgili haber,yorum,araştırma ,siyasi tartışma bölümü,siyasi serbest kürsünüz . |

![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Onursal Üye
![]() Üyelik tarihi: 25-11-2008
Tecrübe Puanı: 952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayalon'un Türk Büyükelçisi Oğuz Çelikkol'a yönelik alçak koltuk küstahlığı karikatürlerin usta çizerlerine de ilham kaynağı oldu. İşte gazete karikatürlerinde İsrail-Türkiye gerilimi çizgileri: İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayalon'un Türk Büyükelçisi Oğuç Çelikkol'a yönelik alçak koltuk küstahlığı karikatürlerin usta çizerlerine de ilham kaynağı oldu. Gazetelerdeki karikatürlerin İsrail'den intikam alma teması üzerine kurulduğu görüldü. Tebessüm ettiren muzip fikirler: Haber 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Şimdi söz bitti.. Hasretin bir kış gibi soğuk. İçim, dışım hazan.. Gül’ler güneş’e doymadan, Sen gözlerindeki baharla gel yüreğime.. Ve ben düşmeden düşsüzlüğüme, Gözlerimden yakala beni ey Aşk ! ... ![]() ![]() bir tek senin görebileceğin bir yerden sana gülümsüyorum... onların duydukları kahkahalarım değil aşkı tarif gerekirse sana anlatayım aşk ne biliyor musun benim sana yaşadığım, senin durmadan üstüne bastığın... |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 21-12-2007
Nerden: Türkiye, bin yıllık devlet; Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet
Tecrübe Puanı: 1365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olayı güzel anlatmışlar.
|