![]() |
![]() |
#1 |
![]() Hayat ![]() HASTANE kendi lisani ile dedi: Bana gelen genclerin ekserisi icki ![]() ![]() Genc adam; Belki bu manzaralari gelip gormussundur. Bana kazalar haric inancli gencler pek ugramazlar ![]() ![]() Eger bir gun seni derinden etkileyecek nasihatlara ihtiyacin olursa hic cekinme bana gel ![]() ![]() ![]() HAPISHANE kendi lisani ile dedi: SANSLI DELIKANLI ![]() SEFALETHANE kendi lisani ile dedi: Bana ugrayan genclerin cogu ya Allah'a teslim olmayi unutmus tevekkulsuzlerdir ki bunlarin cogunun ruhu kararmis careyi sarhos olmakta bulmuslardir. Ya da aileleri sonduren ve hicbir zaman kazanani olmayan kumar batagina dusmus oynadikca batan ![]() ONLARA ACI!. Sakin kucuk gorme. Cunku bu insanlara sana verildigi gibi nasihat verenler olmadi. Iman etmenin guzelligini Allah'i unutmanin dunyayi zindana cevirdigini anlatan olmadi. Kendi durumuna cok sukret ve benim yanima ugrayan bu insanlar icinde dua et ![]() KABRISTAN kendi lisani ile dedi: MERAKLI GENC ADAM ![]() Ya su genc hayatinin en guzel caginda benim mekanima gelmek zorunda kalmis. Ilerideki ihtiyari goruyorsun degil mi ? sanki uzun hayatinin yorgunlugunu atarcasina hic kimildamiyor. Bunun sana genc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel simdi de su guzel kokularin geldigi mekana gidelim karsiya bak yuzundeki tebessumu goruyor musun ? Allah'in rahmetinden ne kadarda memnun. Yanindaki parlak yuzlu arkadasini gordun mu ? Aslinda onlar dunyada da arkadastilar. Bu gordugun parlak yuzlu kisi burada yatan gencin namazidir. O dunyada hic vefasizlik etmeden devamli namaz kildi. Namazi da Allah'in izniyle kabirde ona en vefali dost oldu. Ona hizmet eden digerlerini goruyor musun ? Iste onlarda gordugun gencin dunyada yaptigi guzel amellerin karsiligidir. Ne kadar da mutlu degil mi ?. Mutlu. Cunku buradan cennete gidecek cenneti gorecek oradan da her seyden daha degerli olan Cemalullah'i musahedeye hak kazanacak. Evet ![]() Kabristan genc adamin yanina yaklasti elini yavasca delikanlinin omzuna koyarak gozlerine derin derin bakti ve ister simdi ister yaslaninca mutlaka benim yanima geleceksin ![]() ![]() DOST ISTERSEN ALLAH YETER ARKADAS ISTERSEN KUR'AN-I KERIM YETER NASIHAT ISTERSEN OLUM YETER Genc adam bu sozlerin tesiri ile titrerken hayali arkadasi da yanindan uzaklasiyordu. Arkasindan uzun uzun baktiktan sonra diz cokup ellerini kaldirdi: "Rabbim ne olur beni kendinden ayirma ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|