sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Türk ve Dünya Futbolu
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Türk ve Dünya Futbolu Dünya futbolu ilgili haber ve yorumlar.Türk milli takımımız,dünya ve avrupa kupaları

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-06-2009, 17:49   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Standart Mesut Özil tercih sebebini açıkladı

Ay-Yıldızlı forma yerine Almanya Milli Takımı'nı seçen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, yaptığı tercihin gerekçesini şu şekilde açıkladı...

Mesut Özil tercih sebebini açıkladı
Türkiye yerine Almanya'yı tercih eden Mesut Özil, kendisi için tercih yapmanın çok zor olduğunu söyledi. Bundesliga'da Werder Bremen forması giyen Özil, karar vermesinde ailesi ve arkadaşlarının da etkili olduğunu belirtti.

Türkiye'yi çok seviyorum ama...
Türkiye'yi çok sevdiğini ancak Almanya Milli Takım yetkililerinin kendisiyle daha çok ilgilendiğini ve değer verdiğini anlatan Özil, "İnanın karar vermekte çok zorlandım. Günlerce düşündüm. Zaman zaman uykusuz kaldım. Ben Almanya genç takımında oynadım. U21 takımında forma giydim. Burada benim bir çevrem ve arkadaşım var. Uzun uzun düşündükten sonra Almanya Milli Takımı'nda oynamaya karar verdim. Karar verdikten ve açıkladıktan sonra rahatladım. Üzerimde büyük bir baskı vardı. Bu süre içinde Alman Milli Takım yetkilileri benimle yakından ilgilendi. Türk Milli Takımı'ndan aynı ilgiyi ve yakınlığı görmedim. Şu an huzurluyum ve mutluyum" dedi.

Yeni dönem başladı...
Almanya Milli Takım kampına davet edilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ede Mesut Özil, "Kararımı açıkladıktan sonra Almanya Milli Takımı kampına davet edildim. Çok mutlu oldum. Milli formayı giyecek olmam beni çok heyecanlandırdı. İnşallah başarılı olurum. Hedefim uzun yıllar Almanya Milli Takım formasını giymek. Benim için yeni bir dönem başladı" diye konuştu.

tumspor
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)