Brıtney, nrj musıc awards’ta çift ödül sahibi oLdu!!
Cumartesi gecesi ( 17 Ocak 2009) gerçekleşen ödül gecesine katılmayan Britney, gecede ‘En İyi Uluslar arası Kadın Şarkıcı’ ve ‘Womanizer’ isimli single’ı ile ‘En İyi Video’ kategorilerinde ödüle layık görüldü.
‘En İyi Uluslar arası Erkek Şarkıcı’ ödülünün sahibi ise Enrique Iglesias oldu. Latin şarkıcı; bu ödülü almanın kendisini çok gururlandırdığını söyleyerek duygularını dile getirdi.
‘En İyi Uluslar arası Grup’ kategorisinde Coldplay grubuyla çekişmeye giren Pussycat Dolls yarışı kazanan isim oldu.Ancak Coldplay grubunun solisti Chris Martin geceden eli boş ayrılmadı. Grubunun 10. yılını kutlayan bir heykelcikle geceden ayrıldı.
‘En İyi Uluslar arası Şarkı’ ödülü ‘Disturbia’ single’ıyla Rihanna’ya giderken, ‘En İy Uluslar arası Albüm’ ödülü ise ‘One Of The Boys’ isimli albümüyle Katy Perry’ e gitti.
‘En İyi Uluslar arası Yeni şarkıcı’ ise The Jonas Brothers oldu.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.