![]() |
|
Resim ve Fotoğrafçılık O anları burada paylaşabiliriz.Sanatsal resim ve fotoğraflarımız. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() masumduk...hiç bir art niyetimiz yoktu... biz kardeştik... bahar kadar, çiçek kadar sevmiştik... sizi, sizleri... umudumuz hiç bitmedi yine bahar ve kardeşlikten yana...
![]() alabildiğine bir renk cümbüşüydü sana varan yollar... ben en temiz olanını seçtim... sonun da hiç acı olacağını düşünmeden , her adımımda sana geldim... alabildiğine özgür ve alabildiğine hür... öyle sevdalı , öyle deli... ellerine yeni bir oyuncak verilmiş çocuk gibi... ben bu gün renklere bezendim... ![]() uçtum uçtumda... bir kelebek gibi değil... daha çok bir kartala benzerdi yelelerim... belki bu yüzden inceliği hiç öğrenemedim... ![]() bir kıyıya terkedilmiş tekne kadar yalnızlık vardı zulamda... onuda bir bakışınla sen aldın... şikayetçi misin ? diye sorarsan... hayır, ben daha önce kıyına neden yanaşmadım diye kızgınım kendime aslında... ![]() sen misin ? o duvara yaslanmış turuncu kokan kız... yoksa masumiyetin mi ? seni yalnız mı bıraktılar ? çabuk mu büyüyeceksin yoksa; sende benim gibi bir başına... ![]() bana biraz nefes verirmisin ? biraz da serinlik ? hey gökyüzü... ve hey su... ![]() ne sen varsın şimdi ? ne de zaman ... en son hatırladığım bir gidişin vardı onunla... ardına hiç bakmadan... bana kalan yine siyah bir zaman... ![]() çocuğum, umudum... ufacık ayakların, büyük sevgilere adım atsın... belki insanlık (kaybolan) senden utanır... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() çok güzel =)
|
|
![]() |
![]() |