![]() |
seni seviyorum çünkü ...
![]() Seni Seviyorum Çünkü ; Her Günüm Senin Sesinle Doğuyor,Seninle Sürüyor Gecem İse Seninle Son Buluyor. ![]() Seni Seviyorum Çünkü ; Kilometrelerce Uzakta Olsan Bile, Buluşma Gününü Özlemle Beklemek Hoşuma Gidiyor. ![]() Seni Seviyorum Çünkü ; Yanımda Olmasan Bile, Yüreğinin Benimle Olduğunu Biliyor Her An Yanında Olduğumu Biliyorsun. ![]() Seni Seviyorum Çünkü ; Bu Mesafelere Ragmen Yaşanmamışı Yaşatabiliyorsun, Duygularımda Var Olabiliyorsun. ![]() Seni Seviyorum Çünkü ; Sesinle Dünyama Bir Anda Girip, Sürprizlerinle Beni Kendine Tekrar Tekrar Aşık Edebiliyorsun. ![]() Seni Seviyorum Çünkü ; Yüreğimin Tam Ortasında Varolabiliyorsun. Beni Hayallere götürebiliyor, Umutlarımı Geleceğimi Düşündürebiliyorsun. Şiir Yazdırıp,Şarkılarda Hissettirebiliyorsun Kendini. ![]() Seni Seviyorum Çünkü ; İkimize Dair Bir Yaşamı Düşündürebiliyorsun, Mutluluğun,Aşkın Varlığına İnandırabiliyorsun. Engellerin Aşılacağını, Mücadelenin Hırsını, Birlikteliğin Tek Yürek Olmanın Ve Güvenin Aşamayacağının Olmadığını Gösteriyorsun. ![]() Seni Seviyorum Çünkü ; Sen Hayatıma Vazgeçilmez Bir Anlam Katıyorsun. ![]() Seni Seviyorum Çünkü ; Sen Benimle Bende Yaşıyor, Ben Seninle Sende Varoluyorum. ![]() |
bende senii seviyoruumm:) kardelenn
|
:o senden tek istediğim biraz zaman bak herşey güzel olucak o zaman :)
|
tamam seni beklerimm inci sorun dill zaman sa zamann:)sen nasil istersn
|
ne oluyo yahu burda bakim açıklama gerekli
kardi teşekkürler cidden tam beni yansıtan bir şiir ve son abimizide aynı şekilde:D |
Alıntı:
|
hadi bakalım ne diyelim zaman göstersin bari allah hayurlı etsin...
|
Saat: 02:34 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025