sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Üyelerimizin Röportajları (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=274)
-   -   *fanii* Burdasın Biliyorum :D (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=9591)

Kalpsiz_ 03-19-2008 13:06

*fanii* Burdasın Biliyorum :D

forumda şu anda bulunun arkadaşlardan *fanii* ide devam edim bende röportajıma .

benimde ilk sorum şu , sevdiğin biri varmı ? nasıl gidiyor ?

*fanii* 03-19-2008 13:11

Alıntı:

Kalpsiz_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 34648)
forumda şu anda bulunun arkadaşlardan *fanii* ide devam edim bende röportajıma .

benimde ilk sorum şu , sevdiğin biri varmı ? nasıl gidiyor ?

sevdiğim biri var bu ara sorunlarımız iyi gibi de kötü gibi de

zaten baştan yaptım bir hata msnden sevdim biri kendini şimdi uzakta ankarada hasretlik çekmek zor sevmezdim böyle şeyleri ama bilmiyorum birden oluverdi

konu için teşekkür ederim her türlü soruyu cevaplamaya hazırım

Kalpsiz_ 03-19-2008 13:14

peki sorunlar sence çözülmeyecek kadar büyükmü? ve uzakta birini sevmenin yakında birini sevmeyle farkı ne , acı ve mutluluk aynı değilmi?

*fanii* 03-19-2008 13:16

Alıntı:

Kalpsiz_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 34653)
peki sorunlar sence çözülmeyecek kadar büyükmü? ve uzakta birini sevmenin yakında birini sevmeyle farkı ne , acı ve mutluluk aynı değilmi?

sorunlar çözülcek gibi dediklerimi yaparsa

uzakta birini sevmek zordur hasret vardır hiç göremem vardır tabiki aşk sabır - emek ister

ama ben onu hiç görmedim onun kişiliğini sevdim

insan belli zamandan sonra görmek istiyor gözlerine bakmak ellerini tutmak beraberce gezmek saatlerce yanyana oturmak istiyor

insan aşkını doyasıya yaşamak istiyor

ee tabikide aşk kolay değildir emek ister herşeyede katlanmak gerek eğer gerçekten sevdiysen

_SoN_ 03-19-2008 16:51

Forum dünyasıyla tanışman nasıl oldu ?

*fanii* 03-19-2008 16:55

Alıntı:

_SoN_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 34748)
Forum dünyasıyla tanışman nasıl oldu ?

sanıyorum genel olarak soruyorsun bunu

ilk önce ceza-fan ' a üye olmuştum tabi orda forum falan alakam yoktu rap dinliyordum ya orda evvel adın da biriyle tanıştım 2 yıldır tanışıyoruz işte

temmuz gibi o malum bildiğin foruma çağırdır beni o günden beri forumlarla alakam yoktu ve o forumda başladı forum dünyasındaki Gündüz iykide çağırmı iykide üye olmuşum diyorum bana çok şey öğretti çok kişiyle tanıştırdı

alfonzo28 03-20-2008 17:10

evet fanimize bi soruda biz soralım:D
ameliyat olduktan sonra hayatında ne değişti ve okula devam edemediğin için üzgünmüsün ???

_SoN_ 03-20-2008 17:17

senin boyun kaçtı , resme bak bak bitmiyorda :D

nehir 03-20-2008 17:21

fani çok kişi sanaldaki sevgiye güvenmiyr ama bu şekilde mutlulugu yaklayanda var kaybedende..sen gerçekden bu aşkdan bişiler bekliyrmusun ?

*fanii* 03-20-2008 17:23

Alıntı:

alfonzo28´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 35105)
evet fanimize bi soruda biz soralım:D
ameliyat olduktan sonra hayatında ne değişti ve okula devam edemediğin için üzgünmüsün ???

hmm evet yusufcum hayatımda çok şey değişti alt üst oldum resmen
piskolojik olarakda çöküşteyim bazı hayallerim isteklerim vardı onlar olamayacak
okuldan 2 sene geriye kaldım arkadaşlarımdan yoksun kaldım şuan çok yalnızım o derece yani
+
evet okula gidemiyo olmamdan çok mutsuzum gitmeyi isterdim

Alıntı:

_SoN_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 35118)
senin boyun kaçtı , resme bak bak bitmiyorda :D

1.80 - 1.90 arası

Alıntı:

nehir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 35125)
fani çok kişi sanaldaki sevgiye güvenmiyr ama bu şekilde mutlulugu yaklayanda var kaybedende..sen gerçekden bu aşkdan bişiler bekliyrmusun ?

bana göre yok diye olamaz diye hiçbirşey yoktur herşey olabilir kısmet işi ummadık taş baş yarar

aşk çok taraflıdır illaki güzel veya yakışıklı olmak gerekmez birileri birilerini sevmesi için veya yan yana olması

net aracılığıyla iki tarafta doğruysa herşey rayında gidebilir

ve şuda var herkes gerçekse net ile msn muhabbetleriyle kişi bazen birbirini daha da iyi tanıyabiliyor

benmde hayatımda böyle birşey vardı ama artık yok diyebilirim artık ugraşamıcam sanırım bana güvenmediğine kanaat getirdiğim için şuanlık bilemicem olursada olabilir

Saat: 21:53

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025